Ahmet Ürkmezgil: Stat Anlamında Fazla Alternatifimiz Yok Gibi

Ahmet Ürkmezgil: Stat Anlamında Fazla Alternatifimiz Yok Gibi

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, kendi statlarında olmadıktan sonra bütün sahaların kendilerine deplasman gibi geldiğini belirterek, "Stat anlamında fazla alternatifimiz yok gibi." dedi.UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında Asteras...

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, kendi statlarında olmadıktan sonra bütün sahaların kendilerine deplasman gibi geldiğini belirterek, "Stat anlamında fazla alternatifimiz yok gibi." dedi.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında Asteras Tripolis ile 1 - 1 berabere kalan Beşiktaş'ta genel sekreter Ahmet Ürkmezgil, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

İyi bir başlangıç yapamadıklarını dile getiren Ahmet Ürkmezgil, "Oyun olarak takım iyi başladı. Sahanın tüm ağırlığı ve hava şartlarına rağmen gayet iyi bir oyundu. Şu anda gerçekten üzgünüm. Bu tarz grup maçlarında belki bir puana seviniyor olmak lazım; ama şu oyunu gördükten sonra böyle bir şey söz konusu değil." ifadelerini kullandı.

Saha zemininin bozuk olması sebebiyle Beşiktaş Kulübü olarak gelecek maçlarda başka stat düşünüp düşünmedikleri yönündeki bir soruya Ürkmezgil, "Stat değişikliği mümkündür. Yönetim kurulumuzla konuşulup en iyisi sağlanacaktır. Ama kendi stadımızda olmadıktan sonra bütün statlar bize deplasman. Dolayısıyla bu sahanın şartlarının daha fazla kötü olması, diğerlerinin daha iyi olması çok da fazla bir şey değiştirmeyecek." diye düşünüyorum. Stat anlamında da fazla alternatifimiz yok gibi gözüküyor." cevabını verdi.

Ürkmezgil, az sayıda taraftarın karşılaşmayı izlemesiyle ilgili olarak da "7 bin 500 taraftarın, bu yol ev hava şartlarına göre kötü bir sayı olduğunu düşünmüyorum. Biz tabii ki Avrupa maçlarını dolu tribünlere oynamak isteriz ki geçen sene bu böyle olmuştu. Ne değişti de bu hale geldi bunu tam olarak ben de bilemiyorum. Buna cevap vermek gerçekten zor." şeklinde konuştu.

Bu arada Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ise herhangi bir açıklama yapmadan stattan ayrıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.