Ahmet Sorgun’a Goalball daveti

Ahmet Sorgun’a Goalball daveti

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Konya Temsilcisi Mustafa Kandemir, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun’u ziyaret ederek Başkan Sorgun’u 28 Eylül ile 1 Ekim tarihleri arasından Konya’da düzenlenecek olan “Goalball Bayanlar – Erkekler 1. Lig ve Erkek

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Konya Temsilcisi Mustafa Kandemir, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun’u ziyaret ederek Başkan Sorgun’u 28 Eylül ile 1 Ekim tarihleri arasından Konya’da düzenlenecek olan “Goalball Bayanlar – Erkekler 1. Lig ve Erkekler 2. Lig Devre Müsabakaları’na davet etti. Davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sorgun; “Biz, iktidar olarak parti olarak hiç kimseyi dışarıda bırakmadan, kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi umutsuzluğa, güvensizliğe sevk etmeden geleceğe bakmanın ve aydınlık istikbali engellilerimizle birlikte inşa etmenin gayreti içinde olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.

İl Başkanı Ahmet Sorgun ile bir süre görüşen Mustafa Kandemir, organizasyon hakkında şunları söyledi; “Hayata adaptasyon konusunda engelliler olarak geçmişte birçok sıkıntı çektik. Ancak son yıllarda yapılanlar bizleri ve tüm engellileri hayatın birer parçası haline getirdi. İşte bu organizasyonumuz da bunun en açık göstergesidir. Türkiye’nin dört bir yanından ilimize gelecek görme engelli bayan ve erkek sporcularımız, Konya’da mücadele edecekler. Aslında bu mücadeleleri birbirleri ile değil; görememeleriyle ilgili bir mücadele olacak. Azim ve başarının bir arada olacağı bu önemli organizasyonda sizleri de aramızda görmek bizleri çok mutlu edecektir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.