Ahmet Say yeniden başkan

Ahmet Say yeniden başkan

Türk Yerel Hizmet-Sen Konya Şubesi 6. olağan genel kurulu geçtiğimiz hafta sonu yapılırken, Mevcut başkan Ahmet Say yeniden başkan seçilirken, güven tazeledi.

Türkiye Kamu-Sen çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Türk Yerel Hizmet-Sen Konya Şubesinin 6. olağan genel kurulu Konya Makine Mühendisleri Odası çok amaçlı salonunda Kamu-Sen İl temsilcisi Hüsamettin Şenel, konfederasyona bağlı sendikaların Konya Şube Başkan ve yetkililerinin katılımıyla yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından divan kurulu oluşturuldu. Türk Yerel Hizmet-Sen Konya Şube Başkanı Ahmet Say, yaptığı açılış konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Bugüne kadar yaptığı sendikal çalışmalarda dik duruşu sergileyen Kamu-Sen ve Türk Yerel Hizmet-Sen, her zaman kamu çalışanları için her alan ve sahada mücadele etti. Sendikaların varlık nedeni çalışanının, memurunun hakkını korumaktır.  Bu hakkı korurken de kamu hakkına riayet eder. Bizim sendikacılık anlayışımız budur.

Ancak görüyoruz ki yetkili sarı sendika bırakın çalışanın hakkını korumayı, sosyal denge sözleşmelerinden nasıl fazladan haksız aidat kesintisi yaparız  arayış ve çalışmaları içindedir.Diğer taraftan da liyakata uyulmadan yapılan haksız ve hukuksuz atamalara vesile olmaktadır.” Değişen Büyükşehir yasası ile birlikte belediyecilik hizmetleri ve belediyecilik anlayışının da değiştiğini dile getiren Say, “Yapılan değişikliklerin olumlu sonuçları olması gerekirken bu yasa hukuksuz olarak çalışanların aleyhine kullanılmaya başlanılmıştır”dedi.

Türk Yerel Hizmet-Sen Konya Şubesi 6. olağan genel kurulu protokol konuşmaların ardından yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunması ve ibrasından sonra seçime geçildi.

Yapılan seçim sonunda katılımcı delegelerin oyunun tamamını alan mevcut başkan Ahmet Say yeniden Türk Yerel Hizmet-Sen Konya şubesi başkanlığına seçilirken, güven tazeledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.