Ahmet Şan: Konyaspor'un varlığı önemli

Ahmet Şan: Konyaspor'un varlığı önemli

Ahmet Şan: Suni gündemlerle Konyaspor'umuza zarar verenlerin karşısında olacağız

Sosyal medya üzerinden takımımızın yeni sezonda giyeceği formalarla ilgili olarak başlatılan eleştiri kampanyaları ‘suni gündem’ ve ‘yeni bir algı operasyonu’ olarak gördüğünü ifade eden Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Konyaspor’umuzun formasının tasarımının değil armasının ve varlığının ‘kutsal’ olduğunu belirtti.

Başkan Ahmet Şan, önceki gün tanıtımı yapılan 2015-2016 sezonu formaları üzerinden yapılan eleştirilerle Yönetim Kurulunun yıpratılmasına kadar giden bir süreç yaşandığını belirterek, “Bu durum yeni değil. Her dönem böyle suni gündemlerle bir takım ‘algı operasyonları’ yapılıyor. Gerçekten buna bir anlam verebilmiş değiliz. Bizim için önemli olan Konyaspor formasının tasarımı, renginden ziyade arması ve varlığının kutsallığıdır. Ama bunu anlamayacak kadar hoşgörüden yoksun bir takım insanlar ne kadar ilginçtir ki; forma rengi ve tasarımının hoşlarına gitmemesinden beslenerek yeni bir suni gündemle Yönetimimize karşı bir yıpratma politikası izlemektedirler. Konyaspor olarak bizim gündemimiz sezonun başlamasına 16-17 gün kala bu mu olmalı? Farklı modellerle Torku Konyaspor adı ve Konyaspor logosuyla mücadele etmenin neresi kötü? Ve bunun yönetimin görevini yapmadığı ile ne alakası var? Bunu merak ediyoruz. Bu şekilde oluşturulmaya çalışılan tartışma ortamı ile zarar verme düşüncesinden artık vazgeçilmeli. Konyaspor forması ligdeki haksızlığa maruz kalmasına rağmen verdiği temiz mücadeleden, armasından ve daha da önemlisi isminden dolayı her zaman ‘kutsaldır’ ve beğenilmeme gibi bir durum kesinlikle söz konusu olmamalıdır. Konyaspor olarak böyle suni tartışmalarla değil ‘Konyaspor olarak nasıl sportif başarı yakalanabilir?’, ‘Mali durumumuzu nasıl iyi bir hale getirebiliriz?’ bizim gündemimiz olmalı. Çok yakın bir zamanda kulübümüze destek olunması adına bir ‘Babayiğit’ kampanyası başlatıldı ama kimseden bir destek gelmedi. Bunlarla ilgilenmeliyiz. Önemli olan her zaman ve her platformda da belirttiğimiz gibi ‘Konyaspor konusunda yapıcı olmak’. Bunu yapmak zorundayız” şeklinde görüş belirtti.

eb59e573aece4f2299cf4d67897f9cd5.jpg

Kulüp Başkanı Ahmet Şan, forma konusundaki gelişmelerin tepki boyutundan çıkıp yakışıksız bir hal almaya başladığını belirterek, “Gecesini-gündüzüne katan özellikle Futbol Şube Sorumlusu arkadaşımız ve yönetim kurulumuza yönelik sosyal medyada hazırlanan görseller ve bu görsellerle gazetecilerin bizzat ilgilendiğini görmek bizi oldukça üzüyor. Konyaspor’a hizmetin karşılığı bu değil. Kendilerini kamuoyuna havale ediyoruz. Bu durum fitne-fesat oluşturmaktan başka bir şeyle bağdaşmıyor. Böyle davranan kişilere karşı gerekli platformlarda gereken cevapları vereceğiz. Biz gerçek Konyaspor taraftarının bu tür şeylere rağbet göstermediğinin farkındayız ve onların yanımızda olduğunu biliyor, onlarla da yolumuza devam ediyoruz. Biz enerjimizi Konyaspor’umuz için harcıyoruz. Bu durumu bozmak için her türlü yola başvuranlara da söylemek istediğimiz şey; Gelin artık düştüğünüz bu küçük ve komik durumdan vazgeçin ve sizde tüm enerjinizi Konyaspor’umuzun başarısı için harcayın. Çünkü başka Konyaspor yok” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum