Ahmet Şan: Hazmedemiyorum

Ahmet Şan: Hazmedemiyorum

Cumartesi akşamı, şampiyon adaylarından Galatasaray’ı konuk eden ve maçı farklı yenilgiyle kapatan Konyaspor’da moraller bozuldu. 40 bine yakın seyircinin izlediği maç herkesi hayal kırıklığına uğrattı

Torku Konyaspor’da büyük üzüntü. Galatasaray karşısında şok bir yenilgi alan yeşil-beyazlı takımda gözler Ziraat Türkiye kupasına çevrildi. Cumartesi akşamı, şampiyon adaylarından Galatasaray’ı konuk eden ve iyi başladığı maçı farklı yenilgiyle kapatan Konyaspor’da moraller bozuldu. İlk dakikalar dışında tecrübeli rakibi karşısında maçın büyük bölümünde etkili olmayan Kartallar, iç sahada ilk ve bu sezon en farklı yenilgisini aldı. Dahası, Torku Konyaspor 12 maçta kalesinde 10 görürken, Galatasaray karşısında 5 gol birden yedi. 37 bin 100 seyirciyle sezonun seyirci rekorunun kırıldığı maç sonrası ter atma antrenmanı yapan Torku Konyaspor’da futbolcular dün dinlendi. Bugün biri çalışma daha yapacak olan temsilcimizde gözler, 16 Aralık Salı günü (yarın) Başkent deplasmanında Gençlerbirliği ile oynanacak kupa maçına çevrildi. Programda değişiklik olmaması halinde Torku Konyaspor’da Başkent yolculuğu bugün öğleden sonra başlayacak. Aksi halde takım Ankara’ya yarın günübirlik gidecek Ziraat Türkiye kupasında, gruplardaki ilk maçında iç sahada Giresunspor’a 2-1 yenilen Torku Konyaspor, yarın çıkacağı ikinci maçtan puanla dönmek için mücadele edecek. Takımda, sakat Marica ve Mehmet Güven dışında eksik yok.

HAZMEDEMİYORUM

Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, stada gelen taraftara teşekkür ederek, “Her şeyden önce Konyaspor taraftarı bugün Türkiye’de gerçekten bir takımı nasıl desteklemesi gerektiğini gösterdi. Çok çok güzel bir taraftar kitlemiz vardı. Taraftarımıza layık olmaya çalışacağız. Bu sonuç bize yakışmadı. Galatasaray'ın her vurduğu top kalemize girdi. Bazen futbolda böyle şeyler olabiliyor. Üzücü bir skor. En azından berabere kalırız diye düşünmüştük. Takımımızda bir çıkış vardı. Bir Konyalı olarak böyle bir sonucu hazmedemiyorum. Galatasaray'a başarılar diliyorum. Önemli olan Türk futbolunda bu manzaranın her zaman yaşanmasıdır. Türk futbolunu sürekli geren ve gerginlikten beslenen o büyük takımların bazı başkanları da artık ya görevi bıraksın ya da söylemlerini değiştirsinler. Biz Konya’da hep bunun bir spor olduğunu söylüyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.