Ahmet Şan: Bütçemizi aşamayiz!

Ahmet Şan: Bütçemizi aşamayiz!

Başkan Ahmet Şan:Konyaspor’un belli bir bütçesi var bu bütçeyi düzgün yönetmemiz ve idare etmemiz gerekiyor. az önce de söylediğim gibi Yıldız transferi yapacak bütçemiz yok. Hayali paralarla transfer yapılamaz

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan taraftarların yıldız transfer istediğini ancak Konyaspor’un belli bir mali kriteri olduğunu onun dışına çıkmanın yeşil-beyazlı kulübe zarar vereceğini ifade etti, “Şan taraftarımız yıldız transfer istiyor. Ancak Konyaspor’un belli bir mali bütçesi var.  Bu bütçenin dışına çıkmak Konyaspor’a zarar verir. Kulübün halihazırda borçları var. Olmayan parayla transfer yapamayız” diye konuştu 

ANCAK SPONSORLA OLUR

Ahmet Şan kulüp olarak yıldız oyuncu transferi yapmalarının zor olduğunu ancak dışardan bir sponsorla yapılacak böyle bir transfere de  seve seve yardım edeceklerini söyledi.  Şan,  “Konyaspor’un belli bir bütçesi var bu bütçeyi düzgün yönetmemiz ve idare etmemiz gerekiyor. az önce de söylediğim gibi Yıldız transferi yapacak bütçemiz yok. Ancak sponsor olacak bir kurum yada kuruluş  çıkar da Torku Konyaspor’a transfer yapmak isterse kendisine seve seve yardımcı oluruz. Bir çok kulübe bu şekilde transferler yapılabiliyor bunu görüyoruz” diye konuştu.

TEK ÖRNEK ROBAK

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan yeşil-beyazlı kulüp tarihinde tek sponsor transferinin Polonyalı Marcin Robak olduğunu  söyledi. Şan bu transferin şuana kadar  Kulüp tarihinde ilk olduğunu ve bu transfer dışında Konyaspor’un sponsor transferi yapmadığını ifade etti.

MARİCA’DAN UMUTLUYUZ

Ahmet Şan taraftarların yıldız transfer beklentilerine Marica’nın yeni sezonda cevap olacağını umut ettiğini söyledi. , Şan“ Geçtiğimiz sezon kadromuza kazandırdığımız Marica yıldız bir oyuncu. Ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle verimli olamadı. Bu oyuncumuz yeni sezona iyi bir hazırlık yapar ve daha verimli olursa. Ben verimli olacağı kanaatindeyim. O zaman Konyaspor olarak bu yıldızı kazanmış oluruz ve taraftarımızın bu isteği de karşılık bulmuş olur” dedi.   

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan transfer çalışmalarının devam ettiğini  ve transferde mali kriterle dikkat ettiklerini ifade etti. Şan, “ Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Biliyorsunuz ki her sezon olduğu gibi bu transfer sezonunda da yoğun bir çalışma yapılıyor.  Scout ekibimizin izlediği, istediğimiz oyuncularla görüşmelerimiz oluyor. Bazen bu görüşmeler olumlu sonuçlanıyor bazen olumsuzlukla sonuçlanıyor.  Olumsuzlukla sonuçlandığı takdirde listemizde olan alternatif isimlerle görüşüyoruz.  Bu durumlar da zaman alabiliyor. İnşallah yurt içi kampımıza kadar  bir iki oyuncuya daha imza attıracağız. Yurt dışı kampına ise eksiksiz gitmek için arkadaşlarımız gerekli çalışmayı yapıyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum