Ahmet Özdemir'den iyi haber

Ahmet Özdemir'den iyi haber

Konya'nın sevilen sanatçılarından biri olan Sanatçı Ahmet Özdemir (Kör Ahmet) yoğun bakım ünitesinden normal odaya alındı

Konya'nın sevilen sanatçılarından biri olan Sanatçı Ahmet Özdemir (Kör Ahmet) yoğun bakımda yattığı Numune Hastanesinde yapılan tedavilere karşılık verince üç haftadır yattığı yoğun bakım ünitesinden normal odaya alındı.

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir evde yatan ve 9 Temmuz 2016 Cumartesi günü gece rahatsızlanarak ilk önce Hospital, daha sonra Numune Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırılan Konyalı sanatçı Ahmet Özdemir  (Kör Ahmet)  gördüğü tedavilere cevap verince önceki gün Numune hastanesinde normal odaya alındı. Sanatçı Ahmet Özdemir’in tedavisine burada devam edilecek.

Ziyaretine giden Gazeteciler Muhammet Kencik, Duran Çölcü ve Bedrettin Yalçın, sanatçı Ahmet Özdemir’e geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Sanatçı Ahmet Özdemir,  “Sanatçıları hayatta tutan tek şey ilgi ve alakadır. Bugüne kadar ilgi alaka gösteren tüm doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Ayrıca Konya da görev yapan basın mensuplarından yoğun ilgi görmem beni çok mutlu etmiştir. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bazı kurum ve kişilerden ilgi bekledim. Ama kendileri bunu bana fazla gördüler ve beni üzdüler. Bir kez daha söylüyorum Sanatçı alkış, ilgi ile alakadan göreceği destek ile ayakta durur ve yaşar” dedi.

Sanatçı Ahmet Özdemir'in tedavilerine devam edilecek. Daha sonra ise taburcu edilmesi hedefleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum