Ahmet Hakan'dan Saadet Partisi yorumu: Hiç şaşırmayalım

Ahmet Hakan'dan Saadet Partisi yorumu: Hiç şaşırmayalım

24 Haziran seçimlerinde vatandaşların Saadet Partisi'ne büyük bir destekte bulunacağı öngörülürken Gazeteci-Yazar Ahmet Hakan da Saadet Partisi'nin bu kez seçime baraj problemi olmaksızın girdiğini vurguladı.

24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesi Milli Görüş'ün tek temsilcisi Saadet Partisi'ne olan destek giderek büyüyor.

Toplumun tüm kesimleri tarafından ilgiyle takip edilen Saadet Partisi'nin 24 Haziran seçimlerinde büyük bir patlama yapması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Adayı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun liderliğinde gerçekleştirilen etkili siyasetin seçimlerde etkisinin görülmesi beklenirken Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan Coşkun da köşe yazısında Saadet Partisi'ne yer verdi.

"BUNUN ETKİSİNİ GÖRECEĞİZ"

Ahmet Hakan, "Seçimle ilgili çok iddialı beş şey söyleyeceğim" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Saadet Partisi'nin bu zamana kadar “baraj sorunu” nedeniyle hak ettiğinin hep altında oy aldığını ifade eden Hakan, bu kez baraj problemi olmadığını ifade etti. Ahmet Hakan, "Bunun etkisini göreceğiz. Saadet Partisi, bu seçimde tahmin edilenin üzerinde oy alırsa hiç şaşırmayalım" dedi.

ESKİ BAŞBAKAN DANIŞMANI DA SAADET'E DESTEK VERDİ

Toplumun tüm kesimlerinden Saadet Partisi'ne büyük bir destek verildiği görülürken Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun danışmanlığı görevinde de bulunan Karar Gazetesi Yazarı Etyen Mahçupyan da bugünkü yazısında Saadet Partisi'ne dikkat çekti.

Mahçupyan, yazısında oyunu AKP'ye vermeyeceğini, tercihini Saadet Partisi'nden yana kullanacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum