Ahmet Hakan'dan AKPli vekile: Namertsin

Ahmet Hakan'dan AKPli vekile: Namertsin

Ahmet Hakan'ın tepkisini çeken AKP milletvekili Aydın Ünal bir kez daha ettiği sözlerle tepki çekti.

Aydın Ünal'ın A haber'de söylediği "Ahmet Hakan bizi hedef gösterdi" açıklamasına tepki gösteren Hakan, "Asıl hedef gösterilen biziz. Sen bizi bir vampir edayısla kana üşüşmekle suçluyorsun. Bütün bir Doğan Grubu'nu, burada çalışan bütün emekçileri bir vampire benzetiyorsun. Bir kendimizi müdafaa etmeyecek miyiz, sana karşı hiçbir şey demeyecek miyiz?" dedi. A haber'deki programda ayrıca Ahmet Hakan'ın "Kılıçdaroğlu'nun metin yazarı" olduğu iddiası da gündeme getirildi.

Bu iddiaya çok sert tepki gösteren Hakan, "ispat etmezsen namertsin" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın metin yazarı olan AKP milletvekili Aydın Ünal, Ankara'daki saldırı sonrası Twitter hesabından  "Ankara'da akan kana bir vampir edasıyla üşüşen CHP ve HDP yönetimiyle, Doğan medyası ve Fethullah medyasını da yakından izliyoruz. O kan sizi boğacak" diye yazmıştı. Bu sözlere Ahmet Hakan canlı yayında sert tepki göstermişti.

Aydın Ünal bugün katıldığı bir canlı yayında tweet'inin arkasında durarak "Ben bu şahsı(Ahmet Hakan) muhatap almayacağım. Benim o tweetim kutuplaştırıcı, ortamı geren bir tweet değildi." dedi ve tweet'inin arkasında olduğunu belirtti.

CUMHURİYET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.