Ahmet Hakan Muharrem İnce'yi övdü

Ahmet Hakan Muharrem İnce'yi övdü

Ahmet Hakan bugün yayınlanan yazısında Muharrem İnce'yi öve öve bitiremedi.

Ahmet Hakan ilk zamanlar Kılıçdaroğlu'nu Genel Başkanlık yolunda desteklemişti. Kendisinin Başbakan olabileceğini de yazmıştı. Aynı Ahmet Hakan Mustafa Sarıgül'ün de seçimleri kazanacağına neredeyse emindi.

ŞİMDİ DE İNCE'YE DESTEK YAZISI

Ekmeleddin İhsanoğlu'nu da desteklemek için onlarca yazı kaleme aldı. 
Ahmet Hakan'ın desteklediği bu isimlerin tamamı kaybederken, son olarak Hürriyet yazarı rotayı Muharrem İnce'ye çevirdi, ona övgüler yağdırdı.

Ahmet Hakan bugün köşesinde Muharrem İnce'nin Genel Başkanlığa aday olmasını konu alarak Muharrem İnce'yi öve öve bitiremedi. İnce'nin basın toplantısını dikkatlice izlediğini belirten Hakan, tespitlerde bulundu ve şu açıklamaları yaptı;

''YÖNETİMİNE VE ERDOĞAN'A MEYDAN OKUMA İŞİNİ İYİCE BECERDİ''

''Basın toplantısını dikkatle dinledim. Tesbitlerim şunlardır;

Herkesin anlayacağı dilden konuştu, hiç boşluk bırakmadı, açık ve netti, lafı uzatmadı, dolandırmadı, yekten ne istediğini söyledi. Hem partisinin yönetimine hem de Erdoğan'a meydan okuma işini iyice becerdi. Sözlerinde ve edasında zerre kadar özentilik yoktu, sahiciydi.

Açık oynama, meydan okuma, ezber bozma, halk gibi konuşma, sahici olma gibi kriterleri göz önünde bulundurarak Muharrem İnce'nin inceden Erdoğan'ı anımsattığını düşünüyorum.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.