Ahmet Eser: Anadolu satılmıyor

Ahmet Eser: Anadolu satılmıyor

Anadolu Selçukspor Basın Sözcüsü Ahmet Eser, “ Son günlerde ortaya çıkan kulübümüzün satılması ile ilgili haberler asılsızdır. Kulübümüzün satılması ya da başka bir yere devri söz konusu değildir” dedi.

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta 14. haftayı fikstür gereği maç yapmadan geçiren Anadolu Selçukspor’daTokatspor maçı hazırlıklarının hafta başından itibaren yeniden başlayacağını ifade eden Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Eser : “Bazı basın yayın organlarında yer aldığı gibi kulübümüzün satılması ya da başka bir yere devri söz konusu değildir” dedi.

Bazı basın-yayın organlarında Konya Anadolu Selçukspor’un satılacağı gibi iddiaların yer aldığına işaret eden Eser : “Bu tür iddialar asılsızdır. İyi giden bir serinin ardından yaşanan iki maçlık kayıp kimseyi endişelendirmesin. Saha sonuçları her zaman iyi olmayabiliyor. Ama biz futbolcularımızın ve teknik heyetimizin tekrar çıkışa geçeceğine inanıyoruz. Alt yapı takımlarımızdan yetişen ve Torku Konyaspor alt yapısından gelen oyuncuların Kulübümüzde oynayarak üst takımlara kazandırılması ve Ülkemiz futboluna hizmet edebilmesi adına yürütülen çalışmalar aksamadan devam etmektedir. Bazı basın yayın organlarında yer aldığı gibi kulübümüzün satılması ya da başka bir yere devri söz konusu değildir. Taraftarlarımızın ve spor kamuoyumuzun bu tür haberlere itibar etmemelerini, özellikle takımımızın iç sahada oynayacağı müsabakalarda genç futbolcularımızı desteklemelerini bekliyoruz” dedi.

TAVŞANLI YENİLGİSİNİ UNUTTUK

Anadolu Selçukspor’unSpor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta 14. haftayı fikstür gereği maç yapmadan geçirdiğini hatırlatan Ahmet Eser: “TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında iç sahada hiç beklemediğimiz puan kaybı yaşadık. Uzun lig maratondu böyle sonuçlar yaşanabiliyor. Bu sonucu bir an önce unutup önümüze bakmamız gerekiyor. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız üç günlük dinlenmenin ardından pazartesi günü topbaşı yapacaklar. 15. haftada deplasmanda oynayacağımız Tokatspor maçının hazırlıkları başlayacak. Deplasmanda en iyi futbolumuzu oynayarak sahadan istediğimiz sonuçla ayrılacağımıza inancımız tam. Kaybettiğimiz puanların telafisini önümüzdeki haftalarda yaparak belirlenen hedefe ulaşmak adına gereken mücadeleyi vereceğiz. Futbolcularımızın ve Teknik Kadromuzun ilerleyen haftalarda kayıpları telafi ederek başarılı olacaklarına inanıyoruz” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.