Ahmet Baydar’dan kenetlenme mesajı

Ahmet Baydar’dan kenetlenme mesajı

Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar Gaziantepspor yenilgisiyle ilgili açıklamalarda bulundu

Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar Gaziantepspor yenilgisiyle ilgili olarak, “Bu tür durumlar bütün takımların başına gelebiliyor. Dünyanın en iyi, en disiplinli takımları dahi zaman zaman kötü oynayıp, kötü mücadele edebiliyor” diye konuşurken Türkiye kupasında final oynamak için tüm Konya’yı kenetlenmeye davet etti

Atiker Konyaspor’un Başkan Yardımcısı Ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Spor Toto Süper Lig’de oynanan Gaziantepspor ve kupada yarı final ilk müsabakasında deplasmanda oynanacak Kasımpaşa maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

HER BAŞARILI TAKIMIN BAŞINA GELEBİLİR

Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Gaziantepspor maçıyla ilgili olarak “Lige verilen aranın bize iyi gelmediğini ve konsantre olmakta zorlandığımızı gördük. Karşılaşmanın ilk yarısında biraz daha derli toplu görünmemize rağmen ikinci yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıtmakta zorlandık. Sonuç itibariyle hepimizi üzen bir sonuçla sahadan ayrıldık. Ancak unutulmamalı ki, bu tür durumlar bütün takımların başına gelebiliyor. Dünyanın en iyi, en disiplinli takımları dahi zaman zaman kötü oynayıp, kötü mücadele edebiliyor. Bir süredir hem üst düzey futbol oynuyor hem de mücadelemizle rakiplerimize şans tanımıyorduk. Şimdi tamamen tersi bir durumla karşı karşıyayız. Bu durumdan hepimiz el ele vererek bir an önce çıkabilmenin çabası içinde olmamız gerekiyor. Özellikle taraftarlarımızın tepkilerini anlıyoruz. Hak verdiğimiz noktalar elbette var. Lakin maç tamamlanmadan ortaya konan bu tavrın haklı olunsa bile kimseye faydasının olmadığının altını çizmek istiyoruz. Yıllardır gurur duyduğumuz, övündüğümüz bir taraftar topluluğumuz var. Aynı taraftar topluluğunu ve aynı heyecanı kalan maçlarımızda özellikle kupa müsabakalarında görebilmeyi arzu ediyoruz. Taraftarımızın skor ne olursa olsun son dakikaya kadar takımımızı desteklemesini ve tıpkı yakın geçmişte olduğu gibi vazgeçmeden ısrarla futbolcularımızın performansına katkı sağlamasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

FİNAL GURURUNU YAŞATACAĞIZ

Hafta içi Kasımpaşa ile deplasmanda oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk müsabakası için de görüşlerini açıklayan Baydar, “Gaziantepspor maçının ardından ayaklarımız yere daha sağlam basıyor. Bir açıdan bu mağlubiyetin bizi kendimize getirdiğini söyleyebiliriz. Ligde kısa süre önce oynadığımız ve berabere kaldığımız karşılaşmanın bir ölçü olmadığını biliyoruz. Bu bambaşka bir mecrada, bambaşka şartlar altında oynanacak olan bir müsabaka. O yüzden çok daha konsantre olmamız ve çok daha fazla mücadele etmemiz gereken iki karşılaşmaya çıkacağız. Takımımıza, teknik heyetimize güvenimiz sonsuz. Bütün Konya tek vücut olarak bunu başaracağımıza inanıyoruz. Final oynamamız için sadece iki müsabaka oynayacağız ve bunun ilk ayağında alınacak sonuç son derece önemli. İlk maçtan golle dönebilirsek, iç sahada daha avantajlı olacağız. İnşallah final oynayacağız ve bu gururu “Konyasporluyum” diyen herkese yaşatacağız ”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.