Ahmet Baydar: Mutluyuz

Ahmet Baydar: Mutluyuz

Son haftalarda aldığı seri galibiyetlerle bir anda çıkış yakalayan Torku Konyaspor’da camia ve taraftar mutlu. Basın Sözcüsü Ahmet Baydar , alınan galibiyetlerle birlikte takımın gerçek gücüne ulaşmaya başladığını ifade etti

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Trabzonspor deplasmanından 2-1’lik skorla galip dönerek ligdeki yükselişini sürdüren  yeşil-beyazlı takımın gerçek gücüne ulaşmaya başladığını söyledi.

Baydar “Trabzonspor her takım için zor bir deplasman. Oyuncularımız teknik heyetimizin verdiği taktiği en iyi şekilde sahaya yansıtarak nasıl oynanması gerekiyorsa öyle mücadele ettiler. Bu mücadelelerin karşılığını da 2-1’lik skorla galip gelerek aldılar. 3 puandan dolayı teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyorum. 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik sonrasında 10 puan toplayan Konyaspor’umuz, ligde iyi işler yapmaya devam ediyor. Yakalanan bu çıkış kesinlikle tesadüfi değil. Yeni oluşan takımımızın zamana ihtiyacı olduğunu ve her maç daha iyiye gideceğini hem biz hem de teknik direktörümüz Aykut Kocaman defalarca tekrarladık. Bu konuda ne kadar haklı olduğumuzu da zamanla gördü"

ARA BİZE İYİ GELECEK

Ahmet Baydar, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın takımdaki uyum sorununu ortadan kaldırma adına son derece faydalı olacağına inandığını da ifade ederek, “Oyuncularımızın performansı artıyor, bu da dolayısıyla takım başarısına olumlu anlamda katkı yapıyor. Süper Lig düzeyinde en iyi sezon başlangıcını yapan Torku Konyaspor’umuzun bu çıkışını Gaziantepspor ile oynayacağı maçla da devam ettireceğine inanıyoruz” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİKLE BAŞARI GELİR

Kulübün birlik-beraberlik içerisinde hareket ettiği zaman iyi işlere imza attığını da sözlerine ekleyen Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Yönetim, teknik heyet, oyuncu ve taraftarımızla birlikte biz bir bütünüz. Bu bütünlüğümüzü bozmak isteyenlere izin vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz. Amacımız Konyaspor’un geleceğini sağlam temeller üzerine oturtmak” diye konuştu.

DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR

Ahmet Baydar, kulübün ekonomik yönden rahatlaması ve tüm enerjisini sportif anlamdaki mücadeleye vermesi adına başta siyasiler olmak üzere Konya’nın önde gelen kurum ve kuruluşlarının desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.