Ahi Koleji, '10.ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatı'ndan Gümüş Madalyayla Döndü

Ahi Koleji, '10.ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatı'ndan Gümüş Madalyayla Döndü

Ümit Eğitim Kurumları Özel Ahi Koleji bu seneki 10. Ulusal (SOBİO) Sosyal Bilimler Olimpiyatı’ndan da eli boş dönmedi.

Ümit Eğitim Kurumları Özel Ahi Koleji bu seneki 10. Ulusal (SOBİO) Sosyal Bilimler Olimpiyatı’ndan da eli boş dönmedi. Özel Ahi Ortaokulu öğrencisi Aleyna Bayram, Forum dalında gümüş madalya kazandı.

    Genç öğrencileri sosyal bilimler alanında teşvik etmek amacıyla düzenlenen '10. Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatı (SOBİO)' ödül töreni İstanbul Fatih Koleji’nin sponsorluğunda düzenlendi. İlköğretim öğrencilerinin katıldığı olimpiyatta birbirinden farklı projeler ödüle değer görüldü. SOBİO'da, öğrencilerin yanı sıra 'Sosyal Sorumluluk Ödülü', 'Vefa Ödülü' ve 'Model İnsan Ödülü' başlıkları da ödül aldı.

    Fatih Koleji Kongre Merkezi'nde SOBİO'da ödül kazanan projeler açıklandı ve kazanan projelere ödül verildi. Türkiye genelinden 289 projenin başvurduğu SOBİO finalinde 354 öğrenci ter döktü. Ödül törenine; Yönetmen Ayhan Özen, Sunucu Turgay Başyayla, Oyuncu Gözde Mukavelat, Oyuncu Orhan Şimşek, Oyuncu Meltem Dağ, Oyuncu Tevfik İnceoğlu, Herkes Onu Okuyor Derneği Başkanı Ali Demirel, Oyuncu Savaş Bayındır, Senarist Serkan Öztürk, Batıkan Manço, projeleri yarışan öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

    Ümit Eğitim Kurumları Özel Ahi Koleji Müdürü Arslan Cömert, “Öncelikle öğrencimizi, ailesini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bizler her alanda öğrencilerimizi bilgili, donanımlı yetiştirmeye çalışıyoruz. Kazanılan başarılar da verilen emeğin meyvesi olarak bize dönüyor. Doğru yolda olduğumuza inandığımız müddetçe başarılar gelmeye devam edecektir.” dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.