Ağzımız tatlansın

Ağzımız tatlansın

Son 3 haftadır kazanan Torku Konyaspor bugün oynayacağı Gaziantepspor deplasmanından da galibiyetle dönmek istiyor. Kamil Ocak Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 20.00’da başlayacak

Torku Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 27. hafta maçında bugün deplasmanda Gaziantepspor’a konuk olacak saat 20.00’da başlayacak karşılaşma Kamil Ocak Stadyumunda oynanacak. Mücadeleyi Barış Şimşek yönetecek.Şimşek'in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Serdar Diyadin yaparken, maçın dördüncü hakemi Bahattin Şimşek.  

KARTAL 4’TE 4 PEŞİNDE

Geride kalan son 5 haftada 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak yenilmeyen v e 34 puanla 9. sıraya kadar yükselerek kümede kalma adına iyice rahatlayan yeşil-beyazlı ekip seriyi devam ettirmek istiyor. Torku Konyaspor Gaziantepspor karşısına eksik çıkacak. Sakat olan Marica, Mahlangu ve Djalma taktımdaki yerini alamayacak. Sakatlığı geçen Hasan Kabze ve sarı kart cezası nedeniyle Trabzon’a karşı oynayamayan Mehmet Uslu hazır olmaları ve  teknik adamlar görev vermesi halinde oynayabilecek. Trabzon maçında burnu kırılarak ameliyat edilen Ali Çamdalı ise muhtemelen özel maske ile oynayacak. Torku Konyaspor’un muhtemel 11’i şu şekilde: Kaya- Ali Turan, Selim Ay, Vukoviç, Mehmet Uslu- Mehmet Güven, Uğur İnceman- Torje, Ali Çamdalı, Hasan Kabze (Kenan Özer)- Rangelov.

DIŞARDA  3. GALİBİYETİ İSTİYOR

Sezon başından buyana deplasmanda istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Konyaspor Gaziantep deplasmanında kazanarak dış karnesini düzeltmek istiyor. Bugüne kadar dış sahada 12 maça çıkan Torku Konyaspor bu maçlarda sadece 2 maç kazandı. Yeşil-beyazlı ekip bu iki maçı da 1-0’lık skorla kazandı. Torku Konyaspor önem taşıyan iki maçta da küme düşme hattındaki rakipleri Balıkesirspor ve Karabükspor ile karşı karşıya geldi ve bu maçlardan sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.   Yeşil-beyazlı ekip diğer 10 maçta ise  4 beraberlik 6 yenilgi aldı.

SPOR SERVİSİ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.