Ağrılı Emrah Çalışkan, Milli Takım Kampına Davet Edildi

Ağrılı Emrah Çalışkan, Milli Takım Kampına Davet Edildi

Katıldığı müsabakalarda elde ettiği başarılar ile adından sıkça söz ettiren Ağrılı milli halterci Emrah Çalışkan, milli takım kampına davet edildi.Emrah Çalışkan, Kıbrıs’ta yapılacak Avrupa Halter Şampiyonası ve 2016 Olimpiyatları...

Katıldığı müsabakalarda elde ettiği başarılar ile adından sıkça söz ettiren Ağrılı milli halterci Emrah Çalışkan, milli takım kampına davet edildi.

Emrah Çalışkan, Kıbrıs’ta yapılacak Avrupa Halter Şampiyonası ve 2016 Olimpiyatları öncesi milli takım kampına davet edildi. Halter antrenörü Muhlis Akbaş milli sporcular Emrah Çalışkan ve Peru’de düzenlenen Halter Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü olan Arif Koç ile birlikte Ağrı Gençlik Hizmetleri İl Müdür Vekili Cemil Budak’ı ziyaret etti.

İl Müdür Vekili Budak, "Emrah Çalışkan’ın milli takım kampına davet edilmesi bizim için bir sürpriz olmadı. Çünkü sporcumuz çalışmalarında göstermiş olduğu üstün performansı ve müsabakalarda elde etmiş olduğu başarılar Emrah’ı milli takım kampına taşıdı. Sporcumuza kamp süresince başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Antrenör Muhlis Akbaş ise yaptığı açıklamada, "Sporcumuza milli takım kampında başarılar diliyorum, umarım çok güzel bir kamp süresi geçirir. Avrupa Halter Şampiyonası'nda ve 2016 Olimpiyatları'nda bizleri en iyi şekilde temsil eder dedi." ifadelerini kullandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.