AGD'den virüs sebebiyle vefat edenler için 1 Milyon Hatim Kampanyası

AGD'den virüs sebebiyle vefat edenler için 1 Milyon Hatim Kampanyası

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Koronavirüs salgını sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımız için 1 Milyon Hatim kampanyası başlattı.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Koronavirüs salgını sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve virüsten tüm insanlığın kurtulması için 1 Milyon Hatim kampanyası başlattı. Okunan hatimlerin duasının 19 Mayıs'ta Kadir Gecesi’nde yapılacağı bildirildi. 

 

AGD'DEN 1 MİLYON HATİM KAMPANYASI

AGD Genel Merkezinden edinilen bilgiye göre, 1 Milyon Hatim Kampanyası için şu ana kadar Türkiye başta olmak üzere 20 ülkeden katılım sağlandı. Kampanyanın ilk iki saatinde, kampanya için özel olarak açılan agdhatim.com web sitesi üzerinden bin 300 hatim alındığı öğrenildi. 

 

CÜZ VEYA HATİM ALARAK KAMPANYA DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM

AGD ve MGV Genel Başkanı Salih Turhan kampanyanın amacı hakkında, "1 milyon hatim kampanyasındaki niyetimiz ülkemiz başta olmak üzere bütün islam coğrafyasıyla birlikte tüm insanlığın bu virüsten kurtulmasıdır. Yetkililerin uyardıkları konularda elbette maddi tedbirlerimizi almak zorundayız. Ancak bunun yanında manevi tedbirlerimizi de almak inancımızın gereğidir. Kur’an gönüllerimize bir ferahlık vesilesidir. Bu vesileyle bütün kardeşlerimizi bir cüz veya hatim alarak bu çalışmaya destek olmaya ve bu çalışmadan istifade etmeye davet ediyorum. Bereketli olsun." ifadelerini kullandı. 

 

AGD Anadolu Gençlik@agdorgtr

Bir Milyon Hatim (#1MilyonHatim)

Korona virüs salgını sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve bu virüsten tüm insanlığın kurtulması için bir hatim de siz okuyun.

>> https://agdhatim.com 

749

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

395 kişi bunun hakkında konuşuyor


1 Milyon Hatim kampanyasına agdhatim.com veya AGD Şube ve İlçe Temsilciliklerinden katılım sağlanabiliyor. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum