AGD Konya iftarı gerçekleştirildi

AGD Konya iftarı gerçekleştirildi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya şubesi, geleneksel olarak düzenlediği iftar programı ile bir araya geldi. Programda ümmetin birliği ve beraberliği için dualar edilirken, Siyonizmle her türlü mücadele edileceğinin de vurgusu yapıldı

Merkez Arifan Yurdu'nda gerçekleştirilen iftar programına Saadet Partisi İl Başkanı Avukat Hasan Hüseyin Uyar, İl Başkan Yardımcıları, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz, bölge başkanları, AGD İl Başkanı Mehmet Parlak, İŞKUR Müdürü Emrah Keleş, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Konya İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Konya Şube Temsilcisi İsmail Tozan, Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak, AGD'li üyeler ve çok sayıda davetli katıldı. Heyet, gelen misafirleri tek tek kapıda karşıladı. İftar öncesi, Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Ayrıca AGD tarafından düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon olan takıma Saadet Partisi İl Başkanı Av. Hasan Hüseyin Uyar tarafından madalyaları takıldı ve ardından da kupaları hediye edildi.

img_1618.jpg

ABD VE İSRAİL KAFİRDİR

İftar programında konuşan AGD Konya İl Başkanı Mehmet Parlak, katılımcılara teşekkür etti. Kendilerini Ramazana kavuşturduğu için Allah'a hamd eden Parlak, Ramazan ayının ortalarına gelindiğine de dikkat çekti. Bitmesine az kaldığını vurgulayan Parlak, “Cenab-ı Hak Ramazanı aramızdan ayırmadan en iyi şekilde idrak edebilmemizi bizlere nasip etsin” dedi. Allah'ın ümmete birlik vermesi için de dualarını eksik etmeyen Parlak, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Dirliğe ihtiyacımız var. Kafir Amerika'nın, kafir İsrail'in ve Haçlı ittifakının ülkemizde ve İslam alemindeki bütün planlarını bertaraf etsin. Duaların kabul edildiği şu gün ve saatlerde ümmet olma bilincimizin gelişmesi için dualar etmeliyiz.

img_1624.jpg

EMANETE İHANET ETMEDİK

Fetih ve cihat şuuruna sahip bir nesil yetiştirmenin önemine de değinen Parlak, “Böyle bir gençlik, inşallah ülkemize daha da nasip olur. Milli Gençlik Vakfı (MGV) döneminde de AGD döneminde de hep beraber Konya'da ve Türkiye'de birçok önemli çalışma ve hizmete imza attık. Bizler, bu milleti sevdik. Bu vatanı sevdik ve hiçbir zaman ihanet içine girmedik. Madden ve manen donanımlı bir gençlik yetiştirme adına yurtlarımızda, evlerimizde ve bütün faaliyetlerimizde emaneti yürütmeye çalıştık. En alt birimimizden en üst komisyonumuza kadar bu düşünce ve tutumları aşıladık. Bize maddi ve manevi emeği geçen bütün büyüklerimize, kardeşlerimize teşekkür etmek istiyoruz. Allah, hepsinden razı olsun.”

img_1632.jpg

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ GÜÇLENSİN

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları da veren Parlak, Ramazan ayının birliktelik ayı olduğunu kaydetti. Beraberliğin pekişmesi için Ramazan ayının en önemli unsur olduğuna dikkat çekti. Bu fırsatın değerlendirilmesinin kaçınılmaz olduğunun altını çizen Parlak, “Zor zamanlardan geçiyoruz. Ümmet, kıskaç altına alınmak ve köşeye sıkıştırılmak isteniyor. Bu faktörlerin altından kalkmak için birliğe ihtiyacımız var. İslam Birliği, ruhunu diriltmeliyiz. Sorumluluk almalı ve dünyaya bu şekilde meydan okumalıyız” şeklinde konuştu. 

img_1626.jpg

AGD GELENEK HALİNE GETİRDİ

Programa katılan davetliler de şunları kaydetti: “Bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. AGD, bu iftarlarını geleneksel hale getirdi. Kardeşlerini, büyüklerini ve ihtiyaç sahiplerini de sofrasından eksik etmedi. Birliğimizin pekişmesi için gayet anlamlı bir etkinlik. Sıcak bir ortam. Emeği geçenlerden Rabbim razı olsun. Dua etmek ve hep birlikte amin demekte bizlere nasip olmaz. Ciddi anlamda sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Bu birlikteliğin, sağlam bir temele oturtulması için herkese sorumluluklar düşüyor. Herkes elini taşın altına koyabilmeli. Kurtuluş İslam Birliği'nde.”

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

img_1626.jpg

img_1647.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.