Agad’dan, Gölbaşı Belediyesine Ziyaret

Agad’dan, Gölbaşı Belediyesine Ziyaret

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ve cemiyet üyeleri Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’i makamında ziyaret etti.Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan AGAD Başkanı Asla...

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ve cemiyet üyeleri Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan AGAD Başkanı Aslan, Belediye Başkanı Özdemir’e Gölbaşı’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Sayın başkanımız yıllardan beridir başkanlık yapmakta ve Gölbaşı halkının sevgi ve muhabbetiyle karşılanmaktadır. Bunun karşılığında 5. dönemden beri Gölbaşı Belediye Başkanlığını sürdürmektedir. Biz AGAD olarak bugüne kadar Gölbaşı’na kazandırdıkları hizmetlerden dolayı Başkan Yusuf Özdemir’e teşekkür ediyoruz” dedi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise ziyaretlerinden dolayı AGAD üyelerine teşekkür ederek, “Gölbaşı’nın altyapı sorunu kalmadı. Yeni açtığımız yollar dışında yapımı tamamlanmamış yol bulunmamakla beraber, vatandaşlarımız artık çamur ve tozlu yollardan geçmiyor. Seçimlerden önce bizim her mahalleye 1 park sözümüz vardı. İlçemizde 8 mahalle var 16 park var. Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı için çalışmalarımız devam etmekte bütün gölün düzenlenmesi çalışmasına başladık. En önem verdiğimiz konuysa kentsel dönüşüm 150 dönümlük arazide yapılacak ve 3 mahalleyi kapsayacak şekilde inşallah sonbahar mevsimiyle birlikte ilk kazma vurulacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.