Adese'nin yeni şubesi dualarla hizmete girdi

Adese'nin yeni şubesi dualarla hizmete girdi

İttifak Holding’in AVM markası Adese, Yazır Mahallesi M1 Tepe AVM'de 3. Hiper mağazasını düzenlenen tören ile açtı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış sonrasında mağazada açılışa özel indirimler sunuldu

Açılış törenine AK Parti Konya Milletvekilleri Uğur Kaleli, Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Selçuklu Kaymakamı Sabit Kaya, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Sözbir, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tahir Atila, MÜSİAD Eski Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ve çok sayıda davetli katıldı. AK Parti Konya Milletvekili Uğur Kaleli, İttifak Holding yöneticilerine teşekkür ederek, “Adese, Konyalı vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir market. Müşterilerini memnun eden bir, hizmet anlayışları var. M1'de açılışı yapılan bu Adese'nin de hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.  AK Parti Konya Milletvekili Uğur Kaleli de şunları kaydetti: “İttifak Holding’in perakende sektöründeki temsilcisi Adese, Türkiye’nin en önemli perakende markalarından biri olarak hizmet veriyor. Hayırlı uğurlu olsun.”

img_1248.jpg

35 MİLYON MÜŞTERİYE HİZMET

İttifak Holding Yönetim KuruluBaşkan Vekili Tahir Atila, Adese'nin  1991 yılında faaliyetlerine başladığını ve ulusal bir değer haline geldiğini kaydetti.  “Adese'nin perakende sektöründeki başarısını ve kurumsal hedeflerini daha da ileriye taşımak amacıyla 2011 yılında Borsa İstanbul’a girdik” diyen Atila, konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Adese  Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Bolu, Isparta, Karaman, Kırıkkale, Konya ve Mersin  olmak üzere 9 şehirdeki 154 marketi ve 2600’den fazla çalışanıyla yılda 35 milyonun üzerinde müşteriye hizmet vermektedir. Adese, perakende sektöründe Anadolu’dan doğan bir değer olarak yükselmeye devam etmektedir. Her müşterisinin gönül rahatlığı ile alışveriş yapabileceği kaliteli ve güvenilir bir alışveriş deneyimi sunan Adese, alışveriş sürecinin her aşamasına yakından bakan ve detayları önemseyen bir hizmet anlayışına sahiptir.” Konuşmanın ardından dualarla, kurdela kesilerek M1 Adese hizmete girdi. Milletvekilleri ve beraberindeki heyet Adese'yi gezdi. Vatandaş da Adese içinde büyük bir yoğunluk oluşturdu.

EMRE ÖZGÜL merhabahabe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum