Adese’den Ramazan'a özel indirimler

Adese’den Ramazan'a özel indirimler

Adese, Ramazan ayında da müşterilerinin yüzünü güldürmeyi devam ediyor

Kampanya ve indirimleriyle alışverişi kazanca dönüştüren Adese, Ramazan ayında da müşterilerinin yüzünü güldürmeyi devam ediyor. Adese, Ramazan boyunca yüzlerce üründe indirimli fiyatlar, kârtopu avantajları, fırsatlar ve kampanyalar sunuyor. İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, Ramazan ayında fırsatlarla dolu birçok ürünü müşterileriyle buluşturuyor.

Adese, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da mağazalarında ‘Geleneksel Ramazan Sokakları’ oluşturdu. Adese müşterileri, ‘Ramazan Sokakları’nda gıdadan içeceğe, iftariyelik ürünlerden unlu mamullere kadar birçok üründe zengin çeşitlere uygun fiyatlarla ulaşabiliyor. Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, 11 ayın sultanı Ramazan ayına özel kampanyalar hazırladıklarını belirterek, “Adese olarak, müşterilerimizin temel ihtiyaçlarını karşılayacak gıda ürünlerinde Ramazan’a özel kampanya ve indirimler hazırladık. Bununla birlikte Adese Hediye Kart ve Ramazan Paketi seçeneklerimizi de geçtiğimiz Ramazanlar’da olduğu gibi müşterilerimizin beğenisine sunduk.  Ayrıca Ramazan’ın şenlikli günlerini mağazalarımızda yaşatmak için mağaza içi özel uygulamalar, çeşitli etkinlikler ve aktivitelerle birlikte Ramazan Sokağı uygulamamızı bu yıl daha da geliştirerek gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle Konyamız’ın, ülkemizin ve tüm İslâm Âlemi’nin Ramazan’ını kutluyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Adese mağazalarında Ramazan boyunca 7.50 TL’lik Sana ve Becel ürünlerinden alanlara 1 kg Selva un, 10 TL’lik Knorr ve 12.50 TL’lik Carte D’or alışverişlerine Paşabahçe Karaman 6’lı kâse, Lipton demlik veya bardak 100’lü poşet çay ürünlerinden alanlara Lipton şekerlik, Axe ürünlerinden 2 adet alana Sandisk 8 GB USB ve Adese Kart ile yapılacak 25 TL’lik Huggies ürünleri alışverişine 5 TL Adese Puan hediye ediliyor.Adese’nin geçtiğimiz günlerde satışa sunduğu hediye kart ve hediye paketlerinin satışı da tüm hızıyla devam ediyor. Standart olarak 25 TL, 50 TL, 100 TL ya da limitini müşterilerinin belirleyebildiği kart seçenekleri ve 39.99 TL ile 74.99 TL’den satılan hediye paketleri müşterilerden büyük ilgi görüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.