Adese’den Konya’ya yeni bir mağaza daha

Adese’den Konya’ya yeni bir mağaza daha

Geçtiğimiz günlerde Ekonomist Dergisi tarafından Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi araştırmasında kârını en çok arttıran 2’inci şirket ödülüne layık görülen Adese, bir taraftan da mağaza açılışlarına devam ediyor.

Adese, süper formatındaki Konya Malazgirt mağazasını müşterilerinin hizmetine açtı. İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, 2017 yılında mağaza açılışlarına ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Ekonomist Dergisi tarafından Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi araştırmasında kârını en çok arttıran 2’inci şirket ödülüne layık görülen Adese, mağaza açılışlarını da sürdürüyor. Adese, Konya Selçuklu’da bulunan Malazgirt mağazasını müşterilerinin hizmetine açtı. Birbirinden renkli aktivitelerle gerçekleştirilen açılışa İttifak Holding İcra Kurulu Üyeleri Hasan Özülkü ve Cemil Coşgun, İttifak Holding Kurumsal İletişim Direktörü Abdullah Ecevit Öksüz, İttifak Holding Finans Direktörü Şehmuz Acun, Belya Bilişim Teknolojileri İşletme Müdürü Mevlüt Altuntaş, Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, İttifak Holding ve Adese yöneticileri, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

AÇILIŞLARA DEVAM EDECEĞİZ

Açılış sonrası açıklamada bulunan Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, “Adese olarak kârlılık ve büyümeye odaklandık. Bu bağlamda Ekonomist Dergisi tarafından Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi araştırmasında kârını en çok arttıran 2’inci şirket ödülüne layık görüldük. Ayrıca geçtiğimiz haftalarda Konya Ekonomi Ödülleri’nde de istihdam kategorisinde ödüle layık görülmüştük. Aldığımız ödüller doğru yolda ilerlediğimizin de göstergesidir. Ayrıca bu ödüller motivasyonumuzu da artırıyor. Büyüme odaklı çalışmalarımız neticesinde mağaza açılışlarımıza da devam ediyoruz. Bu yıl ilk olarak Ankara Yeşilbayır mağazamızı, ardından da Konya Sancaktepe mağazamızı müşterilerimizin hizmetine açmıştık. Şimdi de Konya Selçuklu’da Malazgirt mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. Yeni açtığımız mağazalarımızla birlikte istihdama da katkıda bulunuyoruz. Mağaza açılışlarımızı önümüzdeki günlerde de sürdüreceğiz. Gelecek hafta Ankara’da Elmadağ mağazamızın açılışını yapacağız” dedi.

36 KİŞİ İSTİHDAM EDİLDİ

Adese, açılışı gerçekleştirilen Malazgirt mağazasında 36 kişiye iş imkânı sağladı. Süper formatındaki Malazgirt Adese mağazası, 700 metrekare ticari alanda 5 kasa ile müşterilerine hizmet veriyor. Adese, Malazgirt mağazasında unlu mamuller üretimini kendi markası Restore ile gerçekleştiriyor. Ürünleriyle Adese müşterilerinin güveni ve beğenisini kazanan Restore, Malazgirt mağazasında üretimini gerçekleştirdiği ekmek, mayalı grup ve tatlı çeşitlerini günlük ve taze olarak müşterilerinin beğenisine sunuyor. Meyve-sebzeden şarküteriye, kuruyemişten unlu mamullerine, gıdadan temizlik ürünlerine, küçük ev aletlerinden zücaciyeye yaklaşık 8 bin ürün çeşidinin bulunduğu Malazgirt Adese mağazasında ayrıca açılışa özel birçok üründe indirim kampanyaları uygulanıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.