Adese’den 100 ürüne yüzde 10 indirim

Adese’den 100 ürüne yüzde 10 indirim

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na, yıl sonuna kadar 100 farklı üründe en az yüzde 10 indirim uygulayarak destek veriyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ekonomide dengeleme stratejisi kapsamında hayata geçirilen ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na bir destek de İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese’den geldi. Adese, yıl sonuna kadar 7 şehirdeki tüm mağazalarında geçerli olacak şekilde 100 farklı üründe en az yüzde 10 indirim yapma kararı aldı. Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na mağazalarındaki 100 farklı üründe en az yüzde 10 indirim yaparak destek vereceklerini ifade eden Adese Genel Müdürü Ahmet Özkürkçüler, “Adese olarak, Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’nı destekliyor, geçmişte defalarca başardığımız gibi, bu süreci de birlik ve beraberlik anlayışı içinde hareket ederek yeniden geride bırakacağımıza yürekten inanıyoruz.

Bu inançtan hareketle, biz de Adese olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek 7 şehirdeki tüm mağazalarımızda başta Mercek, Restore ve Gabol gibi özgün markalarımız, meyve-sebze, et ve et ürünleri, şarküteri ve unlu mamuller gibi taze ürün grupları olmak üzere diğer tüm ürün gruplarında 100 farklı üründe yıl sonuna kadar en az yüzde 10 indirim uygulayacağımızı, bugün olduğu gibi bundan sonra da her türlü ekonomik mücadelede devletimizin atacağı adımları destekleyeceğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum