Adese talihlileri otomobillerini teslim aldı

Adese talihlileri otomobillerini teslim aldı

Adese, geçtiğimiz günlerde çekilişi yapılan hediye kampanyalarında büyük ödül olan 2016 model Toyota C-HR ve 2017 model Hyundai İ20 marka otomobilleri yeni sahiplerine düzenlediği törenle teslim etti.

Adese’nin, P&G işbirliğiyle düzenlediği ve 2016 model Toyota C-HR marka otomobilin yanında 554 hediyenin verildiği kampanya ile elektrikli ev aletleri alışverişlerine özel düzenlediği ve 2017 model Hyundai İ20 otomobilin hediye edildiği kampanyaların talihlileri hediyelerine kavuştu. P&G işbirliği ile düzenlenen kampanyanın 554 hediyesi talihlilerin kampanya dahilinde alışveriş yaptıkları Adese mağazalarından teslim edilirken, büyük ödül olan 2016 model Toyota C-HR ve elektrikli ev aletleri alışverişine özel düzenlenen kampanyanın büyük ödülü olan 2017 model Hyundai İ20 ise Kulesite Adese’de düzenlenen törenle yeni sahiplerinin oldu.

Törende; Toyota C-HR marka otomobili kazanan Orhan Kurhan ve Hyundai İ20 marka otomobili kazanan Osman Ak’a anahtarlarını Adese Genel Müdür Vekili Ahmet Özkürkçüler teslim etti. Otomobillerin yeni sahiplerine teslim edilmesinin ardından konuşan Adese Genel Müdür Vekili Ahmet Özkürkçüler, “P&G’nin 30’uncu yılına özel düzenlediğimiz ve 555 hediye dağıttığımız kampanya ile Anneler gününde başlayan elektrikli ev aletleri alışverişlerine özel düzenlediğimiz kampanyalarımızda büyük ödül olan otomobilleri talihlilerimize teslim ettik. Hediyelerin talihlilerimize hayırlı olmasını ve güzel günlerde kullanmalarını diliyorum. Adese’yi tercih ettikleri ve kampanyalarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı da müşterilerimize teşekkür ediyorum” dedi.  Kampanyaya Konya’dan katılan ve Toyota C-HR marka otomobili kazanan Orhan Kurhan, “Yıllardır Adese’den alışveriş yapıyorum. Adese Kart ile yapmış olduğum alışveriş sonucu farkında olmadan kampanyaya katılım sağlamışım. Bana telefonla haber geldiği zaman gerçekten inanamamıştım ama doğruymuş. Böyle bir kampanya düzenledikleri için Adese ve P&G’ye çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Kampanyaya Afyonkarahisar’ın Çay İlçesi’nden katılan ve Hyundai İ20 marka otomobili kazanan Osman Ak ise, “Adese’den sürekli alışveriş yapıyorum. Kampanyaya da ‘acaba otomobil çıkar mı’ diye Adese Kart ile alışveriş yaparak katılmıştım. Beni ilk aradıklarında inanamadım ama sonra gerçek olduğunu anladım. Otomobil bana çıktığı için çok mutluyum. Adese’ye teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.