Adese, Ramazan’da fırsatlarla dolu

Adese, Ramazan’da fırsatlarla dolu

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, Ramazan ayı öncesi hazırladığı birbirinden avantajlı indirim kampanyalarıyla alışverişi kazanca dönüştürüyor

Adese, Ramazan’a özel indirimlerinin yanında ayrıca Gillette ile düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerine içerisinde 2107 model Hyundai Tucson’un da yer aldığı 101 müthiş hediyeden birini kazanma fırsatı sunuyor. Ramazan ayının coşkusunu mağazalarına taşıyan Adese, geçtiğimiz Ramazanlarda olduğu gibi bu Ramazan’da da düzenlediği kampanya ve indirimleriyle müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Adese mağazalarında Ramazan’a özel yüzlerce ürün birbirinden avantajlı fiyatlarla sunulurken; 10 TL’lik Calve markalı ürün alışverişine 500 gram Selva makarna, 15 TL’lik Emek veya Mercek markalı helva, tahin, pekmez ve reçel ürünleri alışverişine sade Ramazan pidesi, 6’lı Bizim margarin alışverişine 1 kg Bizim Mutfak un, 12,5 TL’lik Knorr markalı ürün alışverişine 1 kg Selva bulgur, 25 TL’lik Lipton markalı ürün alışverişine Lipton klasik form çayı, 1 adet Superfresh Kayseri mantısı alışverişine ikincisi ürün hediye ediliyor. Adese’de bununla birlikte Bağdat markalı baharat çeşitlerinde yüzde 25 kasada indirim fırsatı bulunuyor. Ayrıca tüm Adese mağazalarından iftar sofralarının vazgeçilmezleri olan tatlı ve börek siparişleri verilebiliyor. Adese’de kampanyalar bununla da bitmek bilmiyor. Adese ve Gillette işbirliği ile düzenlenen kampanya kapsamında 21 Haziran 2018 tarihine kadar Adese kart ile 25 TL ve katlarında Gillette markalı ürün alışverişi yapan herkes çekilişle 1 adet 2017 model Hyundai Tucson, 5 adet Samsung 102 ekran led tv, 10 adet Samsung Galaxy J7 Prime telefon, 10 adet Samsung Galaxy E T560 tablet, 10 adet Arçelik telve kahve makinesi, 65 adet Oral-B D12 şarjlı diş fırçası kazanma şansı yakalıyor. 

Ramazan hazırlıkları hakkında bilgi veren Adese Genel Müdürü Ahmet Özkürkçüler, “Her Ramazan olduğu gibi bu yıl da Ramazan’ın şenlikli günlerini tüm Adese mağazalarında yaşatıyoruz. Müşterilerimiz için birilinden avantajlı indirim kampanyaları düzenledik. Gündüz saatleri uzun olduğu için mağazalarımızın hizmet sürelerini uzattık.  Personel desteğini de artırdık. Ramazan’a özel hazırladığımız hediye kart ve paketlerin satışı da devam ediyor.  Müşterilerimiz bu kart ve paketlere yoğun ilgi gösteriyor. Hediye kartlarımız; ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak isteyenler, çalışanlarına ve sevdiklerine hediye almayı düşünenler için büyük bir kolaylık. Bu kartlarımızın 25, 50 ve 100 TL olmak üzere üç çeşit limiti bulunuyor. Müşterilerimiz bu limiti isterlerse kendileri de belirleyebiliyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.