Adese 2 araç hediye etti

Adese 2 araç hediye etti

Adese’nin, P&G işbirliğiyle düzenlediği ve Toyota C-HR model araçla birlikte 555 hediyenin verildiği kampanyaların talihlileri, noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişle belli oldu.

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, indirim kampanyalarının yanında düzenlediği hediye kampanyalarıyla da müşterilerini mutlu ediyor. Adese’nin 1 Mayıs-30 Haziran 2017 tarihleri arasında P&G işbirliğiyle, 5 Mayıs,30 Haziran 2017 tarihleri arasındaysa elektrikli ev aletleri alışverişine özel düzenlediği hediye kampanyalarının çekilişleri Kulesite Adese mağazasında noter huzurunda gerçekleştirildi.

BİRİ TOYOTA C-HR TOPLAM 555 HEDİYE

P&G işbirliği ile gerçekleştirilen ve 1 Mayıs 30 Haziran tarihleri arasında tüm Adese mağazalarından Adese Kart ile tek seferde 25 TL ve katları tutarında Gillette, Permatik, Oral-B ve İpana markalı ürünlerin alışverişinde katılım hakkının kazanıldığı kampanyada talihliler 1 adet 2016 Model Toyota C-HR otomobil, 9 adet 40 inç Samsung led tv, 9 adet Samsung A5 cep telefonu, 7 adet Braun epilasyon cihazı, 9 adet 7 inç Samsung tablet, 20 adet Braun saç düzleştirici ve 500 adet 50 TL değerinde Adese Hediye Kart kazanma fırsatı yakaladı. Çekilişte 2016 Model Toyota C-HR otomobili kazanan isim Konya’dan Orhan Kurhan oldu.

HYUNDAİ İ 20 SAHİBİNİ BULDU

Elektrikli ev aletleri alışverişine özel düzenlenen ve 5 Mayıs - 30 Haziran 2017 tarihleri arasında Adese Kart ile Vestel, Arzum, Sinbo, Fakir, Fantom, CVS, King, Kumtel, Luxell, Premier, Raks ve Stilevs markalı elektrikli ev aletlerinden 60 lira ve üzeri alışverişte katılım hakkının kazanıldığı kampanyada ise 2017 model Hyundai i 20 otomobili kazanan kişi Afyonkarahisar’dan Osman Ak oldu.

10 TEMMUZ'DA TESLİM EDİLECEK

Adese tarafından düzenlenen hediye kampanyalarının talihli listesine 10 Temmuz 2017 tarihi itibari ile www.adese.com.tr internet adresi, 444 0 237 nolu müşteri danışma hattı ve tüm Adese mağazalarına asılacak talihli listelerinden ulaşılabilecek. Talihliler, hediyelerini 10 Temmuz tarihinden itibaren teslim alabilecekler.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.