Addaa Cafe hizmet vermeye başladı

Addaa Cafe hizmet vermeye başladı

Addaa Cafe anne baba ve çocuklara kapılarını açtı

Bebek ve çocuklara özel olarak hazırlanmış menüler, birbirinden değişik oyuncaklar, eğlenceli ve yaratıcı etkinlikler ile Selçuklu’da hizmet vermeye başlayan Addaa Cafe, tüm anne ve çocukları sınırsız eğlence ve aktiviteye davet ediyor. Anne-Çocuk konsepti ile tasarlanan Addaa Cafe anne baba ve çocuklara kapılarını açtı.

Zengin menü içeriği, birbirinden eğlenceli oyuncakları ve eğitici etkinlikleriyle özellikle çocukların ilgisini çekeceğe benziyor. Top havuzu, basket potası, tırmanma merdiveni, kaydırak gibi oyuncaklarla çocuklar eğlenirken, anne babalar  keyifle vakit geçirebilecekler. Çocukların sosyalleşmesine önem veren anne babalar hafta sonu gelince  en yakın alışveriş merkezine gidiyor.  Anne babalar vakit geçirirken çocuklar da kapalı alana mahkum oluyor. Addaa, hem anne babaların hem de çocukların birlikte, hoşça vakit geçirebilecekleri şekilde tasarlandı. Her hafta farklı etkinlikler ile eğitici zaman geçirecek olan çocuklar aynı zamanda Addaa’nın sağlıklı; lezzetli ve besleyici menüsü ile de yemek yemeyi sevecekler. Modern konsepti ile ilgi görmeyi bekleyen Addaa Cafe’nin bir de hikayesi var. Eğlenceye adımını at anlamına gelen Addaa, eski zamanlarda sınırsız eğlencenin olduğu bir yer.Buradan esinlenerek oluşturulan Addaa Cafe, sadece anne baba ve çocukların değil, çocuk ruhlu olanların da ilgisini çekecek. Yeni nesil bir cafe olan Addaa, cafe sektörüne yeni bir soluk getireceğe benziyor.

Özel günler ve  doğum günlerinde de ilginç sürprizlerle hazırlanan cafe çocuklara unutulmaz, eğlenceli anlar yaşatacak. Anne babalara, çocuklara ve çocuk ruhlu olanlara kapılarını aça;  renkli ve eğlenceli konsepti ile sınırsız eğlenceyi vaad eden Addaa Cafe misafirlerini bekliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.