Aday enflasyonu!

Aday enflasyonu!

Atiker Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul öncesinde bir ilk yaşanıyor. Şuana kadar Zeki Çimen, Mustafa Oral ve Hilmi Kulluk'un aday olacağı genel kurulda daha önce aday olmayacağı ifade edilen eski başkan Ahmet Şan da adaylığını açıklayacağını söyledi

Atiker Konyaspor’da tarihi Olağanüstü Genel Kurul için geri sayım devam ederken aday sayısı da gün geçtikçe artıyor. Şuana kadar Zeki Çimen, Mustafa Oral ve Hilmi Kulluk’un aday olacağı genel kurulda  daha önce aday olmayacağı ifade edilen eski başkan Ahmet Şan da adaylığını açıklayacağını söyledi. Şan adaylığını bugün açıkladığı takdirde Konyaspor Olağanüstü Genel Kurula 4 aday ile girmiş olacak.

ŞAN’DAN LİSTE BİRLİŞME İDDİASI

Eski Başkan Ahmet Şan, 8 Haziran’da yapılacak genel kurulda aday olmak istediğini açıkladı. Ahmet Şan, listesinin de hazır olduğunu ve Çarşamba günü (bugün) kamuoyuna açıklama yapacağını söyledi.

Ahmet Şan, bazı istişareler yapacağını, listelerin birleşmesinin de söz konusu olabileceğini vurguladı.

TARAFTAR AHMET ŞAN’A TEPKİLİ

Şuana kadar Zeki Çimen, Mustafa Oral ve Hilmi Kulluk’un aday olacağı genel kurulda  daha önce aday olmayacağı ifade edilen eski başkan Ahmet Şan da “Aday olmak istiyorum” diyerek yönetime talip olduğunu ifade etti. Ahmet Şan’ın bu açıklaması birçok taraftarın tepkisine neden oldu. Taraftarlar  Şan’a sosyal medyadan büyük tepki gösterdi.   Ahmet Şan için atılan tepki mesajları  Şan’ın sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer almasını sağladı.

193 DELEGEYE 4 ADAY

Tarihinin en renkli Olağanüstü Genel Kuruluna hazırlanan Atiker Konyaspor’da  şuana kadar açıklanan 2 resmi adaylık bulunurken 2 listenin de bugün resmen açıklanması bekleniyor.  Yeşil-beyazlı  kulüp için Zeki Çimen adaylığını ilk açıklayan isim olmuştu. Çimen’in ardından Mustafa Oral adaylığını resmen duyurmuştu. Bu iki isimin ardından liste hazırlığı devam eden Hilmi Kulluk’un da bugün düzenlendiği iftar yemeği sonrasında resmi açıklamayı yapması bekleniyor. Bu üç listenin dışında Ahmet Şan’ın da “ Aday olmak istiyorum” açıklamasının ardından aday sayısı 4’e çıktı. Ancak Ahmet Şan’ın “Listeler birleşebilir” açıklaması ise akıllarda soru işareti bıraktı.  Atiker Konyaspor’un Olağanüstü Genel Kurulunda Cuma günü 3 yada 4 liste yarışacak. 193 delegenin bulunduğu yeşil-beyazlı camiada herkesin genel kurula katılması halinde 40 ve ya 50 oy ile seçilme şansı bulunuyor. Genel kurula katılanların sayısının daha düşük olması halinde ise seçimi kazanacak oy sayısı 35’lere kadar düşebilir.     

FERHAT TÜRKOĞLU 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum