Adanalı Boksörler Buğra Ve Altuğ Kardeşlerin Büyük Başarısı

Adanalı Boksörler Buğra Ve Altuğ Kardeşlerin Büyük Başarısı

Adanalı profesyonel boksörler Öner kardeşler, 21 Kasım’da yarı finale kalmak için Almanya’da çıktıkları boks gecesinde rakiplerini nakavtla yenerek, finalde mücadele etme şansını kazandılar. Boksörleri Adana’ya dönüşlerinde, Adana...

Adanalı profesyonel boksörler Öner kardeşler, 21 Kasım’da yarı finale kalmak için Almanya’da çıktıkları boks gecesinde rakiplerini nakavtla yenerek, finalde mücadele etme şansını kazandılar. Boksörleri Adana’ya dönüşlerinde, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Cevheribucak ve kalabalık bir grup karşıladı.

WBC Gold Balt (Altın Kemer) öncesi Almanya’da ringe çıkan Adanalı boksörler Alptuğ ve Buğra Öner kardeşler rakiplerini nakavtla yenerek, büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye, Almanya, Polonya, Fransa ve İtalya’ televizyonlarının canlı yayınladığı V.I.P gecede Altuğ Öner, Alman Maik Teaubiy ile Buğra Öner ise Rumen Ian Barsan ile mücadele etti ve aldıkları galibiyetle Türkiye’yi ve Adana’yı gururlandırdı.

Öner kardeşler, Adana’ya dönüşlerinde Şakirpaşa Havaalanı’nda, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Cevheribucak, bazı sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve çok sayıda Adanalı tarafından karşılandı.

Pankartlar, sloganlar ve çiçeklerle karşılanan Öner kardeşler, bundan sonra daha büyük başarılar için çalışacaklarını ifade etti.

Öner kardeşlerin babası ve menajeri Murat Öner, büyük mücadele verdiklerini ve en büyük destekçileri olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye canı gönülden teşekkür ettiklerini söyledi. Öner, bundan sonra Adanalıların desteğine daha çok ihtiyaç duyacaklarını ifade etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.