Adana Mobilya Fuarı Yarın Açılıyor

Adana Mobilya Fuarı Yarın Açılıyor

TÜYAP Adana Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, hazırlanan Adana Mobilya Dekorasyon Fuarı, 24-28 Eylül tarihleri arasında Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.Adana Mobilya Dekorasyon Fuarı, 2013 yılında, 65 firmanın...

TÜYAP Adana Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, hazırlanan Adana Mobilya Dekorasyon Fuarı, 24-28 Eylül tarihleri arasında Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Adana Mobilya Dekorasyon Fuarı, 2013 yılında, 65 firmanın katılımı ile düzenlenmiş, 213’ü yabancı 42 bin 635 kişi tarafından ziyaret edilmişti. Genel mobilya üretiminin yüzde 10’unu tek başına karşılayan ve klasik mobilya iskeleti üretiminde Türkiye'nin lideri Adana’da düzenlenecek fuar, özellikle klasik mobilya konusunda ülkenin ve bölgenin tek fuarı olma özelliği ile önplana çıkıyor. Her geçen yıl daha büyük kitlelere ulaşan fuar, sektörde bölgenin de beklenen etkinliği haline geldi.

Mobilya konusunda bölgenin en önemli üretici ve ihracatçı firmalarının katılacağı fuar, sektörde bölgenin gücünü, ülkeye ve dünyaya gösterecek olması açısından önemini daha da artırıyor. Adana başta olmak üzere Hatay, İstanbul, Kahramanmaraş, Mersin ve Osmaniye’den 100'e yakın firmanın katılımı ile hazırlanması planlanan fuarda, klasik mobilya ile birlikte, ev mobilyaları, yemek odaları, yatak odaları, oturma grupları, modüler mobilyalar, bebe, çocuk, genç odaları, çekyatlar, yer dubar döşemeleri ve kanepeler sergilenecek.

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından bu yıl Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye’den katılımcı firmaların desteklendiği fuar, yurt içi ve yurt dışında sürdürülen yoğun tanıtım ve pazarlama faaliyetleri sonucu, bu yıl 50 bin kişiye ev sahipliği yapması hedefleniyor. KOSGEB tarafından katılımcıların desteklendiği fuar, 24-27 Eylül tarihleri arasında 10.00-21.00, 28 Eylül günü ise 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.