Ada Restaurant ikinci şubesini açtı

Ada Restaurant ikinci şubesini açtı

Çağlayan Kızılkaya İnşaat A.Ş bünyesinde bulunan şirketlere bir yenisi geçtiğimiz günlerde eklendi.

Ada Restaurant Gold Otel şubesinin yoğun ilgi görmesinin ardından Kızılkaya yönetimi Ada Restaurant 2. şubesini Gherdan Park Otelde açtı.

Çağlayan Kızılkaya İnşaat A.Ş bünyesinde bulunan şirketlere bir yenisi geçtiğimiz günlerde eklendi. Ada Restaurant Gold Otel şubesinin yoğun ilgi görmesinin ardından Kızılkaya yönetimi Ada Restaurant 2. şubesini Gherdan Park Otelde açtı. Şirket olarak geniş bir alanda hizmet verdiklerini belirten Çağlayan Kızılkaya İnşaat A.Ş İşletmeler Müdürü Osman Kızılkaya şöyle konuştu, “1987 yılında başladığımız inşaat sektöründe bir çok alışveriş, iş merkezi, spor tesisleri, otel ve konut yaparak Konya’ya farklı mimarilerde değerli inşaat modellerini uyguladık.Kızılkaya İnşaat olarak “Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak’’ misyonuyla değişime ve gelişime açık, müşteri odaklı, yenilikçi projelerinden, Kızılkaya İş Merkezleri, Yunus Emre İş Merkezi, Cumhuriyet Çarşısı, Kızılkaya Siteleri, İstanbul’s Plaza, Kızılkaya Ticaret Merkezi, Konya Park AVM, Selçuklu Park AVM sahiplerine teslim edildi” sözlerini kullandı.

ADA RESTAURANT

 Kızılkaya, "Gherdan Gold Otelimizin altına açmış olduğumuz Ada Restaurant Konyalılar tarafından çok sevildi. Bu yüzden biz Gherdan Park Otelimizin altına Ada Restaurant’ın 2. şubesini açmayı uygun gördük. Restaurantımızda etliekmek, bıçakarası, Konya böreği, iskender, pilav üstü et döner ve açık büfe kahvaltımız mevcuttur. Ada Restaurant 2. şubesinde açılışa özel kampanyalar düzenledik. Bir kampanyamızda etliekmek, bıçakarası veya Konya böreğinden birisi yanında ayran, yeşillik, turşu ile servis ediliyor yemeğin sonunda çay ve künefe getiriliyor bütün bu saydıklarımız ise kampanyaya özel sadece 14.90 lira. Diğer kampanyamızda 80 gram yaprak döner sadece 9.90 lira. Ayrıca haftasonu 100e yakın çeşit ile açık büfe kahvaltı sadece 19.90 lira". Restaurantlarımızda temel edindiğimiz üç unsur var diyen Kızılkaya sözlerine şöyle devam etti, “Hizmet, Lezzet ve Helal Et bizim için en önemli unsurlardır. Mutfağımızda kullandığımız etler tamamen özel olarak kesilmektedir ve yüzde 100 dana etidir vatandaşımız gönül rahatlığı ile yiyebilir".

2-5-001.jpg

GREEN WORLD"E YOĞUN İLGİ VAR

Kızılkaya, “Konya Park Avm altında hizmet veren Green World Spa Merkezi yoğun ilgi görüyor. Tesisimiz bünyesinde Fitness salonu, yüzme havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, tuz odası, jakuzi ve masa tenisi bulunmaktadır. Spa merkezimizde çamur banyosu, kese ve masaj hizmetleri de verilmektedir. Havuzumuz her akşam temizlenmektedir. Ayrıca görevlilerimiz gün içerisinde tesisi sürekli temizlemektedirler.  Bayan ve Erkeklere ayrı salonlarda hizmet veren spa merkezimiz 6:00’den 23:00’a kadar açıktır" ifadelerini kullandı.

SALİH ACIBADEM merhabahaber.com

+-001.jpg+-001.jpg

14054161_882362761893778_7149113811791449787_n.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.