Acılar tesadüf değil

Acılar tesadüf değil

Ziya Altunyaldız, “Ülkemizde yaşanan bu acı olayların hiçbiri tesadüf değil. Şu an toplum olarak yaşadığımız olaylar aslında bizlere çok daha önce yaşatılmak istendi. 1 Kasım erken seçimler bu nedenle önemli" dedi

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyarette bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Lütfi Şimşek, “Millet olarak zor bir dönemden geçiyoruz. 7 Haziran seçimleri sonrası yaşanan olayları büyük üzüntü ve teessürle takip ediyoruz. Aldığımız şehit haberleri bizleri derin üzüntüye sevk ediyor. Ülkemizde uzun yıllardır her alanda sağlanan istikrar, barış ve kardeşlik ortamını hazmedemeyen dış güçler ve bu güçlerin ülkemiz içerisindeki işbirlikçileri seçimlerden çıkan sonuçları fırsat bilerek ülkemizi karıştırmak ve eski karanlık günlerine döndürmek için harekete geçtiler. Bu noktada devletimizin terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdürmesi takdire şayandır. Yaşanan terör olayları ve siyasi belirsizlik ortamı işadamları olarak bizleri de olumsuz etkiliyor. Hepimizin malumu olduğu üzere yatırım, istihdam, ihracat konuları ve genel manada ekonomimiz güven ortamında daha büyük gelişmeler göstermektedir. Son 12-13 yılda yakalanan istikrar ortamında ülkemizin yurtdışı ve yurtiçi yatırımlar, istihdam artışı, ihracat artışı noktasında kat ettiği büyük aşama ortadadır. Yaşanan olaylardan dolayı şu anda sanayiciler olarak zor günler yaşamaktayız. Erken seçim kararının alındığı bu günlerde en büyük temennimiz, millet olarak elde ettiğimiz kazanımlarımızın kaybedilmemesi adına siyasi ve ekonomik istikrarın yeniden sağlanması ve tesis edilen kardeşlik ve barış ortamının devam etmesidir” şeklinde konuştu.

ERKEN SEÇİMLER ÖNEMLİ

Akabinde söz alan Altunyaldız da, “Ülkemizde yaşanan bu acı olayların hiçbiri tesadüf değil. Şu an toplum olarak yaşadığımız olaylar aslında bizlere çok daha önce yaşatılmak istendi. Ülkemizin bölgesinde ve uluslararası camiada söz sahibi olmasını istemeyenler ilk olarak gezi olayları ile ardından da 17 ve 25 Aralık darbe girişimleri karışıklık çıkararak bu emellerine ulaşmayı amaçladırlar. Ancak milletimiz ve hükümetimiz güçlü bir irade ortaya koyarak buna müsaade etmedi. 7 Haziran seçimlerinin ortaya çıkardığı tabloyu fırsat olarak kullanmak isteyen karanlık odaklar tekrar harekete geçtiler ve bu kez de terörle hedeflerine ulaşmayı deniyorlar. Yıllardır ülkemizde kaos ve savaş ortamı oluşturmak için tetikte bekleyenler şunu asla unutmamalıdırlar ki bu millet, kendine gömlek biçmeye kalkanlara bugüne kadar hak ettiği cevabı vermiş, birliğine, bütünlüğüne uzanan elleri bertaraf etmiştir. Sonuç itibari ile gelinen noktada erken seçim kararı alındı. Ülke olarak ağır bedeller ödeyerek elde ettiğimiz kazanımlarımızın kaybedilmemesi adına hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Bu noktada 1 Kasım’da gerçekleştirilecek olan erken seçimlerin önemi bir kez daha ortay çıkmaktadır. Çünkü siyasi istikrar ortamı, ekonomik istikrarımızın korunması, barış ve huzur ortamının devam etmesi ve ülkemizin geleceği açısından hayati öneme sahiptir” ifadelerini kullandı.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.