Acil sol bek aranıyor

Acil sol bek aranıyor

Atiker Konyaspor’da Barry Douglas’ın takımdan ayrılması ile birlikte boş kalan sol beke oyuncu arayışları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip bir an önce bu transferi bitirmenin planlarını yaparken sol bek için bir çok futbolcunun ismi geçiyor

Atiker Konyaspor’da  sol bek arayışı sürüyor.  Mehmet Uslu ile sözleşme yenilemeyen Atiker Konyaspor’da Douglas’ın da takımdan ayrılmasıyla birlikte savunmanın sol kanadı boş kaldı Yeşil-beyazlı ekip bu bölgelere en kısa sürede transfer yaparak savunma problemini çözmek istiyor. İlk etap kampında bu bölgede Anadolu Selçukspor’dan gelen Özkan Taştemur denenecek.

ÖZGÜR ÇEK AÇIKLAMA YAPTI

Konyaspor’un ilgilendiği isimlerin başında Özgür Çek ve Ferhat Öztorun geliyor. Atiker Konyaspor’un sol bek için düşündüğü isimlerden olan Özgür Çek, önemli açıklamalar yaptı. Konyaspor'un transfer etmek istediği Özgür Çek, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, "Transfer teklifleri aldım. Resmi olarak Çaykur Rizespor'a da teklif yapıldı. Son sözü söyleyecek olan yönetimdir. Başkan Metin Kalkavan ve Hikmet Karaman hocamızın gelmesini bekliyorum. Görüşüp ona göre hareket edeceğim. Ortak bir karar alacağız."

BAŞAKŞEHİR  SOLA TRANSFER YAPTI FERHAT AYRILMA KARARI ALDI 

Konyaspor'un transfer listesinde yer alan Başakşehirli sol bek Ferhat Öztorun, takımdan ayrılma ayrılma kararı aldı. 3.sol bek konumuna gelen Ferhat'ın Konyaspor'un teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Konyaspor'un Başakşehir ile sözleşmesi devam eden Ferhat ve kulübüyle görüşmelerde önemli bir aşama kaydettiği belirtildi. Yeşil-beyazlı ekip, sol bek transferini birkaç gün içinde sonuçlandırması bekleniyor.  Galatasaray altyapısından yetişen 30 yaşındaki deneyimli oyuncu, Başakşehir formasıyla geçen sezon lig, kupa ve Avrupa'da 16 maçta süre aldı.

KOMİLOV İSMİ GEÇMİŞTİ

Konyaspor’un Özbekistan’ın Bunyodkor takımında forma giyen sol bek Akramjon Komilov ile  ilgilendiği iddia edilmişti. Özbekistan medyasında yer alan haberlere göre Barry Douglas’ın ayrılması durumunda Konyaspor, Özbek futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor. 21 yaşındaki genç oyuncu Bunyodkor takımının altyapısından yetişti. Genç oyuncu bu sezon takımı ile 10 lig, 5 de Asya şampiyonlar ligi mücadelesine çıktı.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.