Acil Servisteki Kavga Kamerada

Acil Servisteki Kavga Kamerada

Geçirdikleri trafik kazası sonrası Ümraniye Devlet Hastanesi’ne gelen yaralı vatandaşlar ile hastane görevlileri arasında tekme tokat kavga çıktı. Acil servisin koridorlarında yaşanan kavga cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.İddialara...

Geçirdikleri trafik kazası sonrası Ümraniye Devlet Hastanesi’ne gelen yaralı vatandaşlar ile hastane görevlileri arasında tekme tokat kavga çıktı. Acil servisin koridorlarında yaşanan kavga cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

İddialara göre kavga saat 13.30 sıralarında hastanenin acil girişinde başladı. Trafik kazası geçiren 2 kişi tedavi için hastaneye geldi. Acil serviste tedavi altına alınan yaralı ve yakınları ile hastane güvenlik görevlileri arasında çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Hastanenin koridorlarında devam eden kavga sırasında tekmeler ve yumruklar havada uçuştu. Olaylara müdahale eden hastane polisi yetersiz kalınca, yardımcı ekipler sevk edildi. Kavgayı ayırmakta güçlük çeken polis biber gazı sıkarak tarafları etkisiz hale getirdi. Kavga sırasında biri güvenlik görevlisi 3 kişi yaralandı. Kavgaya karışan taraflar polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu arada hastanenin acil servisinde yaşanan olay cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde; vatandaşlar ile hastane görevlileri tekme tokat birbirlerine vuruyor. Polisin ayırmakta güçlük çektiği kavga sırasında hastalar korkudan çığlık atıyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.