Acarnet  Web Tasarım Fiyatları Ortalaması  En Uygun Olan Firma

Acarnet Web Tasarım Fiyatları Ortalaması En Uygun Olan Firma

Acarnet Web Tasarım Fiyatları Ortalaması En Uygun Olan Firma

piyasada bir çok nedenden dolayı değişmektedir. Bir web sitesi çalışması yaptıracağınız zaman fiyat çalışmanın detayını göre değişmektedir.  Örneğin şu an 2019 yılında bir çok web tasarımla ilgili yeni teknolojiler vardır. Bu teknolojileri bir web tasarım firması neredeyse dile getirmemektedir. Firmalarda ne yazık ki fiyat odaklı harekete ettiği için web tasarım firması da uygun fiyat söylemek için bunları çok fazla anlatmamaktadır.

 

Web Tasarım Fiyatlarını Etkileyen Unsurlar

  • Hazır web sitesiyle özel site çalışması arasındaki farklar.
  • Site sunucu ücreti (Seo hosting, tek ipli)
  • Yeni teknolojiler(Amp, Cnd)
  • Sitenin sözde değil tüm parametrelere uygun site içi optimizasyonun yapılması.
  • Ssl sertifikası.
  • Özel grafik çalışmaları
  • Ürün eklenecekse ürünlerin resim optimizasyonları
  • Yönetim panelli olması kesinlikle hazır yazılımlar değil (wordpres, joomla vs.) özel yazılımlar olması

 

Web Tasarım Yaptırmanın Yararları

Kuşkusuz ki hepimiz internet üzerinden hizmet ve ürünlerin müşterilerle buluştuğu bir çağda yaşadığımızı biliyoruz. Bu durum web tasarım türkiye sektörünün rağbet görmesini sağlamıştır. Aynı şekilde buda ortaya web tasarım firmalarını çıkartmıştır. Bu firmalar müşterilerine internet üzerinden ürün veya hizmet sunabilme imkanı sunan siteler tasarlamaktadır. Bu tasarlanan sitelerin profesyonel olması için işi yapan firmanın sektöründe tanınması ve güçlü referanslara sahip olan olması gereklidir. Bu tanıma fazlasıyla uyan ve 2004 yılından beri sektörde olan Acarnet dijital anlamda birçok hizmeti bünyesinde barındırmaktadır. Firma bünyesinde barındırdığı bu hizmetleri müşterilerine sunmaktan gurur duyduğunu birçok kez belirtmiştir.

Sektörde analizler gerçekleştiren ve bu analizlerin sonucunda ulaştığı sorunlara çözümler arayan Acarnet çalışmalarını disiplinle gerçekleştirmektedir. Gerçekleştirdiği çalışmaların sonucunda müşterilerine kurumsal bir kimlik kazandıran Acarnet müşterilerinin satışlarını ve müşteri portföyünü büyük oranda artırmıştır. Bunun farkında olan birçok firma Acarnet ile iletişime geçerek dijital anlamda hizmetler almaktadır. Bunun sonucunda da aşağıda bulunan yararlardan faydalanılmış olunacaktır.

  • Arama motoru sonuçlarında üst sıralarda yer alarak müşteri kitlenizi arttırabilirsiniz.
  • Arama motorları sonuçlarında üst sıralarda yer almanız satışlarınızı arttıracaktır.
  • Dijital dünyada var olduğunuzu müşterilerinize kanıtlayarak onların güvenini alabilirsiniz.
  • E-ticaret sistemi kurulacaksa internet üzerinden ürünlerinizi müşterilerinizle buluşturabilirsiniz.
  • İnternet üzerinden sanal mağazanızı oluşturarak ürünlerinizi 7/24 bir şekilde site üzerinden sergileyebilirsiniz.

Yukarıda belirtilen yararlardan faydalanabilmek için site tasarlanırken dikkat etmeniz gereken birtakım hususlar vardır. Bu hususlar ziyaretçi kitlenizi belirlemektedir. Bu hususları her ne kadar web tasarım ajansı yapıyor olsa da ortaya çıkacak olan sitedeki eksikleri aşağıda maddeler halinde bulunan durumlarla karşılaştırarak eksiklerinizi belirleyebilirsiniz. Bu eksikleri tekrardan firmayla iletişime geçerek giderebilirsiniz.

Doğru Web Tasarım Nasıl Olmalıdır?

  • Yapılan sitenin hızlı açılabiliyor olması gereklidir. Hızlı açılmayan siteler ziyaretçi kayıplarıyla sonuçlanmaktadır. Bu sorunla karşı karşıya kalmamak için sitenin hızlı yüklenmesi gereklidir.
  • Sitenin ilgi çekici ve güzel olması gereklidir. Biliyorsunuz ki kullanıcılar ilk olarak sitenin tasarımına bakmaktadır. Tasarımla kullanıcıları tatmin edemediğinizde ziyaretçi kayıplarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bunun için özgün ve çekici bir siteyle kullanıcıları karşılamanız gereklidir.
  • Kullanıcı deneyimini yani sitedeki etkileşimi arttırmak için stratejik bağlantıları siteye yerleştirmeniz gereklidir. Yani bir ürün satıyorsanız teklif forumunu anasayfaya eklemeniz gibi. Anasayfa da bulunan teklif formu kullanıcıların dikkatini daha hızlı çektiğinden dolayı sitedeki trafik ve etkileşim de artış yaşanacaktır.
  • Anahtar kelimeler sitenin kimliği olarak düşünülebilir. Yani arama motorlarında arama yapılırken sektörünüzle alakalı bir kelimede çıkmanız doğru geri dönüşümler almanız açınızdan önemlidir. Bunun için sektörünüzle alakalı kelimelerle ilgili çalışmalar gerçekleştirmelisiniz. Bunun için düzenli olarak siteye özgün içerik girilmesi gereklidir. Özgünlükten kastımız içeriğin zengin ve başka bir siteden alıntı olmaması durumudur.
  • Sitenin daha hızlı trafik alabilmesi için responsive olması gereklidir. Sitenin tüm çözünürlüklerde bozulmadan durması sitenin responsive olduğunun bir gösterisidir. Aynı şekilde sitenin tasarımı farklı tarayıcılarda aynı görüntüyü vermesi gereklidir. Bu hususlara dikkat etmeniz kullanıcıların sitede gezinirken zorlanma sorununu ortadan kaldıracaktır. Buda ziyaretçi kaybetme sorununuzun önüne geçecektir. Hizmetlerimiz için daha detaylı bilgi için sitemizden bize ulaşabilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.