Abdullatif Şener: Erdoğan, Pensilvanya’ya Ahmet Ergün ile gitti

Abdullatif Şener: Erdoğan, Pensilvanya’ya Ahmet Ergün ile gitti

CHP Konya Milletvekili adayı Abdüllatif Şener, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Pensilvanya'ya gidip birlikte FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile görüştüğü ismin Ahmet Ergün olduğunu söyledi.

CHP Konya Milletvekili adayı Abdüllatif Şener Sözcü gazetesinden Özlem Gürses'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şener, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2000 yılında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e gerçekleştirdiği iddia edilen ziyarete ilişkin konuştu.

Şener, "Söylemeyecek misiniz şu Amerika ziyaretinin ayrıntılarını?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

Söyledim. 2000 Mayıs'ında 4 kişi Amerika'ya gitti, Tayyip Erdoğan, Turhan Çömez, Ahmet Ergün ve Ali İbiş. Biri milletvekilliği yaptı zaten, Ali İbiş. Öbürü de Belediye döneminde Tayyip Erdoğan'ın en yakınıydı, Ahmet Ergün, hatta kasası olduğu iddiaları vardı. Şimdi neredeler, inanın ben de bilmiyorum. Sayın Erdoğan'ın şöyle bir adeti vardır, kendisine çok yakın olanları siyasette yanına almaz, ayırır.

Şener'in "Amerika ziyaretinde Pensilvanya'ya gittiler mi gitmediler mi?" sorusuna yanıtı ise şu şekilde oldu:

Israr ediyorsunuz madem, bir kademe ilerisini de söyleyeyim size, tweet de atacağım zaten, birlikte ABD'ye gittiklerinde Ahmet Ergün'le beraber Pensilvanya'ya gittiler ve Fethullah Gülen ile görüştüler. Tayyip Erdoğan'ın ilk Pensilvanya ziyaretinde yanında Ahmet Ergün vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum