Abdulkadir Çat'a yoğun ilgi

Abdulkadir Çat'a yoğun ilgi

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat seçim çalışmaları için gittiği taşra mahallelerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanıyor.

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempo içerisinde sürdürerek halkla buluşmaya devam eden Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat beraberinde AK Parti eski ilçe başkanları Sadettin Kuyucak, Abdulkadir Arslan, eski ve yeni belediye meclis üyeleri Yusuf Arıcıoğlu ve Mümin Kutun’dan oluşan kalabalık bir heyetle birlikte Seydişehir Merkeze bağlı Akçalar, Ketenli, Kesecik, Taraşcı, Yaylacık, Dikilitaş, İncesu ve Bostandere mahallesini ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi. “Ziyaretlerde bulunduğumuz mahallelerimizde hemşerilerimizin sıcak ve samimi duygularla bizleri karşılayarak, açık bir şekilde desteklerini göstermelerinden son derece memnuniyet duymaktayız” diyen Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat, belediye başkanlığımız döneminde tek gayemiz Seydişehir’imize en güzel şekilde hizmet etmek olmuştur.

Şehrimize dönemimizde kazandırdığımız okulları hayırsever vatandaşlarımızdan aldığımız bağışlarla yaparak, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin en iyi şartlarda eğitim görmesine vesile olduk. Her zaman söylediğimiz gibi Seyit Harun Veli Hazretlerinin bizlere bir emaneti olan bu mukaddes şehir her şeyin en iyisine, en güzeline layık olan bereketli bir şehirdir dedi. Yeni dönemde Seydişehir’in daha fazla gelişmesine katkı sunacak olan projeleri içeren seçim beyannamelerini kısa bir süre içerisinde halkın bilgisine sunacaklarını söyleyen Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat, bugüne kadar yapamayacağımız hiçbir hizmeti vadetmedik. Vadettiğimiz tüm hizmetlerimizin hepsini de şehrimize kazandırarak halkımızın hizmetine sunduk. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek siz değerli halkımızdan 31 Mart’ta yeniden yetki istiyorum.

Mahallelerimizin yaşadıkları sıkıntıları yakından takip ediyorum. Allah’ın izniyle bunlar halledilemeyecek sıkıntılar değildir. Bizler birbirimize inandığımız ve güvendiğimiz müddetçe üstesinden gelinemeyecek bir sorun yoktur. Siz değerli halkımızdan şahsıma ve ekibime sonuna kadar güvenmenizi istiyorum. Seçim yarışının sonunda sizlerin teveccühü ile sandıktan zaferle çıkacağımızdan hiç şüphem yok. Her zaman sadece Cenab-ı Hakk’ın ve halkın gücüne inanan bir kardeşiniz olarak 31 Mart akşamı Cenab-ı Hak inşallah nasip edecek, halkımız da tercih edecek ve bunun sonucunda birlikte başardığımız güzel bir sonuç ortaya çıkmış olacak” dedi.

ABDULLAH LEBLEBİCİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.