ABD Zaytuna College’den NEÜ’ye ziyaret

ABD Zaytuna College’den NEÜ’ye ziyaret

Zaytuna College’den gelen heyet Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önder Kutlu, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Kuşpınar ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş’ı ziyaret etti.

Amerika Birleşik Devletleri’nde Müslümanlarca kurulmuş tek üniversite olan ve ABD’nin California eyaletinin Berkeley şehrinde bulunan Zaytuna College’den gelen heyet Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önder Kutlu, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Kuşpınar ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş’ı ziyaret etti.

İki üniversite arasında yapılacak olan işbirliği anlaşmalarının konuşulduğu görüşmelere Zaytuna College adına Akademik ve Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Dr. Colleen Keyes ve öğrenci işlerinden sorumlu Dekan Bilal Ansari katıldılar. Zaytuna College yetkilileri, bu kapsamda eğitim-öğretim ve NEÜ’de yapılan araştırmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Önümüzdeki dönemde akademik ve idari boyutlarda yürütülebilecek ortak çalışma ve programların planlandığı temaslar oldukça verimli bir şekilde gerçekleşti. İkili ilişkilere kesintisiz devam edilmesi yönünde prensip kararı alındı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.