Abbasoğlu için imza kampanyası

Abbasoğlu için imza kampanyası

Doğanhisar halkı son kararname ile görev yeri değiştirilen Kaymakam Abdulkerem Abbasoğlu'nun görev yerinde kalması için change.org'da imza kampanyası başlattı

1 Eylül 2018 tarih ve 30522 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile görev yeri değişen kaymakamlar arasında yer alan Doğanhisar  Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu, Kütahya'nın Dumlupınar İlçesi Kaymakamlığına atandı. Bu atama kararı Doğanhisar halkı tarafından üzüntüyle karşılandı. Doğanhisarlılar Kaymakam Abdulkerem Abbasoğlu'nun görev yerinde kalması için ve projelerin devam etmesi için Change.org'da imza kampanyası başlattı. Kampanyada "Kaymakam Abdulkerem Abbasoğlu'nun ilçemizde kalmasını ve hayata geçirdiği projeleri devam ettirmesini bir Doğanhisar sevdalısı olarak kendimize bir görev biliyor, gereğini bilgilerinize arz ediyoruz" denildi.

4-2-057.jpg

KAYMAKAMDAN DUYGULANDIRAN VEDA

Kaymakam Abdulkerem Abbasoğlu ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "İki yıl önce başladığım Doğanhisar Kaymakamlığı görevim 6.sınıf hizmet bölgesinde bulunan Kütahya Dumlupınar Kaymakamlığına atanmam nedeniyle son bulmuştur. Görevde bulunduğum süre içerisinde yaptığım her işi Allah rızası için yaptım. Ekip olarak ilçemiz için gerekli olan hizmet neyse onun mücadelesini verdik. Şehit ailerimiz, gazilerimiz, engelliler, yaşlılar, zor durumda olan tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştım. Riya asla yapmadık, yapılan her işi Allah rızası için yaptık. Devletimizin tüm imkanlarını vatandaşlarımıza sunmaya çalıştık.  Doğanhisar'ın ve Doğanhisarlı hemşehrilerimizin yeri bende her zaman farklı olacaktır. Rabbim yeni görev yerimizde vatanımıza milletimize hayırlı işler yapmayı nasip eylesin. Bugüne kadar bana her konuda yardımcı olan (makam mevki rütbe gözetmeden ve sıralama yapmadan) tüm Doğanhisarlı kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Haklarınızı helal ediniz. Benim varsa hakkım Doğanhisarlı kardeşlerime sonuna kadar helaldir."

HALKIN İÇİNDEN BİR KAYMAKAMDI

İmza kampanyasını başlatan Şahin Eroğlu, "Kaymakam Abdulkerem Abbasoğlu'nun yarım kalmış projeleri vardı. Kaymakamızı halk olarak seviyorduk. Büyükle büyük, küçükle küçük oluyordu. Şehit aileleri için çok iyi şeyler yaptı. Koltuk sevdalısı bir kaymakam değildi. Halkın içinde birisiydi. En azından 1 yıl daha görevde kalmasını isterdik. Doğanhisar'da bugüne kadar halkın içine karışmış tek kaymakamdı. Daha önceden görev kaymakamları bile tanımazdık. Projelerinin tamamlamasını istiyoruz. İlçemizde kalmasını istiyoruz. Doğanhisar halkı kendisinden çok memnundu" dedi.

DEVLET BÜYÜKLERİ SESİMİZİ DUYSUN

Başlattıkları imza kampanyasına büyük ilgi olduğunu kaydeden Eroğlu, "Kaymakam Abdulkerem Abbasoğlu geçen yılın Kaymakamı seçilmişti. İlçemizde kalması için 360'dan fazla kişi imza verildi. Devlet büyüklerimizden şehitler diyarı Doğanhisar'a bu jesti yapmasını istiyoruz" diye konuştu.Hakan Uslu isimli vatandaş ise "Şehitler diyarı bu küçücük ilçenin devletinden bu kadarını istemeye fazlasıyla hakkı olduğunu düşünüyorum..Yıllar sonra umutlanan bu toprakları ve umutlandıran insanın görev süresinin uzatılmasını arz ve talep etmekteyiz" diye konuştu.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum