A. Selçuklu Karadeniz’de

A. Selçuklu Karadeniz’de

Konya Anadolu Selçukluspor’da Giressunspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Temsilcimiz zorlu karşılaşmadan puan veya puanlar almanın peşinde olacak

Spor Toto 2. Lig’de bu hafta deplasmanda lider Giresunspor’a konuk olacak Konya Anadolu Selçukluspor’da hazırlıklar devam ediyor. Yeşil beyazlılarda dün yapılan çalışmaya tüm oyuncular katılırken, sakatlığı devam eden Abdülkerim Bardakçı takımdan ayrı olarak çalıştı. Teknik Direktör İlker Erdem gözetimindeki çalışmalar 1 saat 3 dakikada kadar sürdü.

“BÖYLE OLMASINI İSTEMEZDİK”
Yeşil beyazlıların genç oyuncusu Can Demir Aktav geçtiğimiz hafta oynanan Kartalspor maçında galip gelebilecekleri bir maçtan mağlup ayrıldıklarını söyledi. Can Demir, “Karşılaşmaya iyi başlamıştık. Kartalspor gibi güçlü bir takım karşısında birçok pozisyon elde ettik. Ancak bunlardan maalesef yararlanamadık. Maçın son dakikalarında, yoğun olarak atakta olduğumuz dakikalarda anlık bir hata neticesinde kalemizde golümüzü gördük. Böyle olmasını istemezdik. Artık o maç geride kadı ve kalan sürede biz gerekeni yaparak matematiksel olarak bu işi bitirmeliyiz.” dedi.

“PUAN VEYA PUANLAR ALACAĞIZ”
Can Demir bu hafta oynayacakları Giresunspor maçıyla ilgili olarak ise şu şekilde konuştu, “Bu hafta lidere konuk olacağız. Zorlu bir maç olacak. Giresunspor gerçekten güçlü bir ekip. Şampiyonluğa ilerlerken sahasında puan kaybetmek istemeyecektir. Yukarıda da ciddi bir yarış var. Bizde oradan puan veya puanlar getirtmek istiyoruz. Tüm hafta bu hedef doğrultusunda çalıştık. Artık bu işi matematiksel olarak noktalamak istiyoruz. Oradan alacağımız puanlar son iki haftaya daha rahat olarak girmemizi sağlayacak. İnşallah deplasmandan istediğimizi alarak döneceğiz.” dedi.

GİRESUN YOLCULUĞU BAŞLADI
Konya Anadolu Selçukluspor’da Giresunspor yolculuğu başladı. Dün kara yolu ile akşam saat 21.30’da Konya’dan ayrılan yeşil beyazlılar sabah saatlerinde Ordu’ya vardılar. Ordu’da kamp yapacak olan Konya Anadolu Selçukluspor maç günü ise yine karayolu ile Giresun’a geçecekler. Yeşil beyazlıların bugün Ordu’da bşr antrenman daha yapmaları beklenmekte.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.