7.sıra hesabı

7.sıra hesabı

Torku Konyaspor’da Gaziantepspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Kartal’da Gaziantep yolculuğu bugün başlayacak. Yeşil-beyazlı ekipte hedefe sezonu ilk 7 içerisinde bitirmek.

Torku Konyaspor’da Gaziantepspor maçının hazırlıklarının Konya etabı tamamlandı Torku Konyaspor, Cuma günü deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarının Konya bölümünü dün öğleden sonra Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'mizde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleştirilen antrenman 5'e2 ve pas çalışması ile başladı. Antrenmanın basına kapalı olan bölümünde ise takımımız taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenmanı Futbol Şubesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar da takip etti.

ÖMER ALİ VE FUCHS YOK

Torku Konyaspor’da Ömer Ali ve Fuchs Antep maçında forma giyemeyecek.  Yeşil-beyazlı ekibin Salı günü yaptığı çalışmada Selim Ay ile girdiği ikili mücadelede ayağına darbe alan Ömer Ali Şahiner'in çekilen MR'ında sol iç yan bağlarında 1.derece zorlama tespit edildiği ve 2 hafta forma giyemeyeceği açıklandı. Benjamin Fuchs'un kontrollerinde ise sağ alt adalede zorlanma olduğu ve Gaziantepspor mücadelesinde takımdaki yerini alamayacağı belirtildi.

HEDEFİMİZ İLK 7 İÇİNDE OLMAK

Torku Konyasporlu futbolcu Mehmet Güven, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziantepspor karşısında önemli bir maça çıkacaklarını söyledi. Sıralamada alt grupla bağlarını kopardıklarını belirten Güven, "Ligi, bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Sezon başında bir hedef koymuştuk. Bu hedefimizin biraz altında kaldık. Şimdi geç de olsa üst sıralarda bitirme gibi bir durumumuz var. Ligi ilk 7'nin içerisinde bitirebilirsek kulüp olarak iyi bir netice elde etmiş olacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.