7 Aylık Hamile Kadın Ölü Bulundu

7 Aylık Hamile Kadın Ölü Bulundu

Konya’da 22 yaşındaki yedi aylık hamile kadın evinde tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu. Genç kadının karnındaki bebek de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, merkez Meram ilçesi Kalfalar Mahallesi Esenduran Sokak’taki iki katlı müstakil evde meydana geldi. İddiaya göre, bir çocuk annesi Ayşe Hasyılmaz’ın (22) yakınları genç kadını evde tüfekle vurulmuş halde buldu. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından yapılan kontrolde Ayşe Hasyılmaz’ın öldüğü belirlendi. Hamile kadının karnındaki bebeğin kurtarılması için genç kadın hemen Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen anne karnındaki bebek kurtarılamadı.

Olaydan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro polisi ve Olay Yeri İnceleme ekipleri evde detaylı incelemelerde bulundu. İkinci evliliği olan Ayşe Hasyılmaz’ın önceki evliliğinden de 4 yaşında bir kız çocuğu bulunduğu öğrenildi. Genç kadının ölüm haberini alan eşi Hüdaverdi Hasyılmaz sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri, Ayşe Hasyılmaz’ın tüfekle intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.