6 geldi  11 gitti

6 geldi 11 gitti

Konyaspor transfer döneminde 6 oyuncuya sözleşme imzalatırken yeşil-beyazlı ekibin 11 oyuncusu ise başka ekiplere transfer oldu. Konyaspor 4 yabancı 2 yerli oyuncu transferi gerçekleştirdi

Konyaspor, yaz transfer döneminde 6 oyuncuyu kadrosuna kattı.Yeşil-beyazlı ekip, transferin son gününde Dinamo Tiflis’ten Levan Shengela le 2+1 yıllık, Altınordu'dan 19 yaşındaki kaleci Ozan Can Oruç ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Genç eldiven için İzmir ekibine yetiştirme bedeli ödendi.

Yeşil-beyazlı ekip  ilk transferini daha önce takımın formasını giyen Riad Bajic'i Udinese'den kiralık olarak gerçekleştirdi. Konyaspor  Gençlerbirliği'nden de Alper Uludağ'la 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlı ekip 3. imzasını ise  Bosnalı stoper Anicic’e attırdı. Geçtiğimiz günlerde orta sahaya takviye yapan Konyaspor Hırvatistan'ın Gorica takımında forma giyen  21 yaşındaki Farouk Miya ile anlaştı. Yeşil-beyazlı ekip transferin son gününde ise iki isme attırarak yaz transfer dönemini kapattı.

TAKIMDAN 11 OYUNCU AYRILDI 

Konyaspor transfer döneminde 6 oyuncuya sözleşme imzalatırken yeşil-beyazlı ekibin 11 oyuncusu ise başka ekiplere transfer oldu. Kiralık oyuncuların da bulunduğu  11 kişilik listede şu isimler yer alıyor: Moryke Fofana, Adis Jahovic (Y. Malatyaspor) Yatabare, Traore (Sivasspor) Musa Araz, Recep Aydın (Bursaspor), Petar Filipovic (Linz) Abdülkerim Bardakcı (Altay) Seddar Karaman (1922 Konyaspor) Kadir Kaan Özdemir (1922 Konyaspor) Ahmet Çolak (1922 Konyaspor)

ZUTA VE UĞUR DEMİROK ELDE KALDI

Konyaspor'da sezon başından buyana kadroda düşünülmeyen  Uğur Demirok ve Leonard Zuta takım bulamadı. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın yeni sezon kadrosunda düşünmediği iki oyuncuya  sezon başında kendilerine takım bulmaları söylenmesine rağmen Zuta ve Uğur Demirok transfer yapamadı.  Yabancı kontenjanından ötürü Makedon sol bekin sözleşmesi yarım sezonluk dondurulacak. Uğur Demirok'un ise takıma dönmesi beklenmiyor.  Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Uğur Demirok'un yıllık maliyeti 2,5 milyon liraya yaklaşıyor. 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Leonard Zuta ise yaklaşık 500 bin Euro kazanıyor.

SPOR SERVİSİ

merhaba-kopyasi-kopyasi-(69).jpgmerhaba-kopyasi-kopyasi-(70).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum