50 yıllık strateji çizdik

50 yıllık strateji çizdik

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde düzenlenen Bitkilerle Tedavi Sempozyumu İstanbul Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Halk sağlığını daha aktif olarak toplumumuza anlatmak, daha bilinçli bir sağlık mesleği mensup profili oluşturmak, bitkisel ürünlerde şeffaflığın sürdürülmesine katkıda bulunmak ve bitkide risk yarar yönetiminde doğru stratejileri belirlemek amacıyla düzenlenen BİTES 2017, İstanbul Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Alanında uzman konuşmacıların yer aldığı etkinlikte  Helvacızade Grubu CEO’su Dr. Mevlüt Büyükhelvacıgil, Helvacızade A.Ş.’nin ve Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital’in  başarı öyküsünü paylaştı.

 

LİDER KURUMLAR ARASINDA YER ALIYORUZ

Helvacızade Grubu’nun Ar-Ge alanında Türkiye’ye örnek olacak projelerini aktaran Dr. Mevlüt Büyükhelvacıgil, ülkemizin zengin kaynaklarını tüm insanlığa fayda sağlayacak katma değerli ürünlere dönüştürdüklerini belirtti.  1990’lı yıllardan itibaren üniversite-sanayi işbirliklerinde lider kurumlar arasında yer alarak pek çok Ar-Ge projesi gerçekleştirdiklerini söyleyen Büyükhelvacıgil, Zade Vital Doğal Besin Destekleri Serisi ile ülkemizin bitki, meyve ve tohumlarından dünya standartlarında bir ürün serisi geliştirdiklerini sözlerine ekledi.  Büyükhelvacıgil, konuşmasının devamında, Doğal Ürünler Araştırma Uygulama Merkezi DÜAMER ile Selçuk ve Ege Üniversitesi ile işbirliği içinde ülkemizde yetişen ve değerlendirilmeyen bitkileri ürüne dönüştürme çalışmaları gerçekleştirdiklerini vurguladı. Zade Zade Vital İbn-i Sina Ar-Ge Merkezi’nin Türkiye’nin sayılı Ar-Ge Merkezleri arasında yer aldığını belirten Dr. Mevlüt Büyükhelvacıgil, yenilikçi ürün çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

TEKNOLOİYİ SIKI TAKİP ETTİK

Bitkilerle Tedavi Sempozyumu etkinliğinde Dr. Mevlüt Büyükhelvacıgil, Helvacızade Grubu olarak rekabet avantajı yaratacak sektörlerde teknolojiyi takip ederek, yeni teknolojiler kullanarak inovasyonla fark yaratma hedefinde olduklarını belirtti. Helvacゥzade Grubu 50 yゥllゥk bir strateji zerek, saゥk alanゥnda yatゥrゥm yapmaya devam edecek.Yaptığı konuşmada Dr. Mevlüt Büyükhelvacıgil, geleceği planlayarak yatırım yaptıklarını da belirterek yeni nesil, katma değeri yüksek çalışmalar ile ülkemiz ve toplumumuz için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.