40 bin kişi ziyaret edecek

40 bin kişi ziyaret edecek

TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş tarafından 10-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan "Konya Endüstri Zirvesi" öncesinde Grand Hotel'de bir basın toplantısı yapıldı.

Toplantıya; TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü İlhan Ersözlü,  TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Ayyıldız, Takım Tezgâhları Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Sekreteri Pınar Çeltikçi, Makine İmalatçıları Birliği Genel Sekreteri M. Nail Türker ve Konya Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Erkuş katıldı. Düzenlencek zirve ile ilgili bilgiler veren TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü İlhan Ersözlü, zirveye 403 firmanın, bin 209 marka ve bin 500'ün üzerinde malzeme ile katılacağına dikkat çekti. Zirveyi bu yıl 40 bin kişinin ziyaret edeceğini söyleyen Ersözlü, fuardaki siparişlerin de imalat endüstrisine can vereceğine vurgu yaptı.

Konya'daki metal işleme sektörünün ülke ekonomisindeki ağırlığının fuarı hazırlamada öncü olduğunu belirten Ersözlü, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yabancı yatırımcılar da Konya Endüstri Zirvesi'nde olacak. Yurt içinden üretim yoğun olduğu 60 ilden, yurt dışından ise hedef pazarlar başta olmak üzere; Ortadoğu, İran, Rusya, Balkanlar, Kuzey Afrika ve Kafkasya'dan gelecek kicari alım heyetleri ile birlikte yaklaşık 40 bin profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapması hedefleniyor. Üreticileri direkt hedef kitleyle buluşturduğumuz organizasyona katılanlardan çok olumlu tepkiler almaktayız. Sektörün iç dinamiklerine Konya'dan katkı sağlayan fuarlarımız üretimin tüm evresinde yatırım yapan veya yapacak birçok iş insanını profesyonel bağlantılar kurmak için katılımcı markalarımızla TÜYAP Konya'da bir araya getirecek. İmalat endüstrisinde satışların fuarımızın tarihinden 2 ay öncesinde durduğu, herkesin bu fuarı beklediği ve fuar haftasında verilen siparişlerle pazarı yönlendiren Konya Endüstri Zirvesi'nin Anadolu'daki yatırımları doğrudan ilgilendirir hale geldiğini belirtmek isterim. Fuarlar 10-11-12 Mayıs tarihlerinde 10.00 ile 19.00, 13 Mayıs Pazar günü ise 10.00 ile 18.00 arasında ziyaret edilebilecektir."

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.