4 Kafadar Üniversiteli, Otostop Çekerek İl İl Dolaşıyor

4 Kafadar Üniversiteli, Otostop Çekerek İl İl Dolaşıyor

Dört üniversiteli arkadaş otostop çekerek şehir şehir dolaşıyor. Konya Selçuk Üniversitesi'nde okuyan Zehra Erdoğan, Arif Karabacak ve İbrahim Sarıkaya ile Marmara Üniversitesi'nde okuyan Emre Kuyucu, 2 yıl önce başladıkları otostopla yolculuk yapma gele.

Dört üniversiteli arkadaş otostop çekerek şehir şehir dolaşıyor. Konya Selçuk Üniversitesi'nde okuyan Zehra Erdoğan, Arif Karabacak ve İbrahim Sarıkaya ile Marmara Üniversitesi'nde okuyan Emre Kuyucu, 2 yıl önce başladıkları otostopla yolculuk yapma geleneğini bu senede sürdürüyor. 4 arkadaş, 2 yıl içinde hiç yol parası vermeden 20 il gezerek, gittikleri her ilde çadır kurarak konaklamaya ücret vermemiş.
Beş yıl içinde otostopla 20 il gezdiklerini belirten Emre Kuyucu, 2 yıl içinde bunu 50'ye çıkarmak olduğunu söyledi. Türkiye turundan sonra hayallerinin otostopla Ukrayna'ya gitmek olduğunu belirten arkeoloji öğrencisi Arif Karabacak, "İlden ile bütün dolaşmalarımızı otostopla yapıyoruz. Genelde alıyorlar. Ülkemizin illeri dolaşarak tanımış oluyoruz. 4 arkadaşın maceracı ruhunu yansıtıyoruz. " dedi.
Selçuk Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü okuyan İbrahim Sarıkaya, otostopla il il dolaşmanın ve oralardaki tarihi ve doğal güzellikleri yerinde görmenin keyif verici olduğunu kaydetti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.