350 binden fazla konut doğalgaza geçti

350 binden fazla konut doğalgaza geçti

Enerya Konya, soğuk kış günleri başlamadan doğal gazda '6+3' taksit kampanyasını başlatıyor. Yeni doğal gaz abonesi olmak isteyenler abone bağlantı bedelinde 6, güvence bedelinde 3 taksit kampanyasından yararlanabilecekler.

Başvuruların 5 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında yapılması gerekiyor. Enerya Konya Bölge Müdürü Arif Kösen, “Soğuk kış günlerinde önemli ihtiyaç haline gelen ve çevreci bir ürün olan doğal gazı yaygınlaştırmak için taksit kampanyaları sunmaya devam ediyoruz. “5 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında başvuran Konyalılar abone bağlantı bedelini 6 taksit, güvence bedelini ise 3 taksit ile ödeyebilecekler” dedi. Kösen, “Konya’da 350 binden fazla konut doğal gaz kullanıyor. Bu yıl Gülbahçe, Lalebahçe ve Harmancık mahallelerinde ana hat çalışmalarını tamamlayarak gaz arzını sağladık. Bu mahallelerde de abone olmak isteyen vatandaşlarımız, hemen abone merkezlerimize başvurarak kampanyadan yararlanabilirler” diye bilgi verdi. Kampanya Ereğli için geçerli.

KAMPANYADAN FAYDALANIN

Enerya Ereğli İşletme Müdürü Hüseyin Arı,  “Konya Ereğli’de 32 binden fazla konut doğal gaz kullanıyor. Bu yıl Talatpaşa, Fatih, Doğu Alagöz, Türbe ve Yıldırım Beyazıt mahallelerinde ana hat çalışmalarını tamamlayarak gaz arzını sağladık. Bu mahallelerde de abone olmak isteyen vatandaşlarımız, hemen abone merkezlerimize başvurarak kampanyadan yararlanabilirler” diye bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.