30 HAZİRAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER

30 HAZİRAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER

30 HAZİRAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER

Bim marketlerinin 30 Haziran 2017 aktüel ürünleri listesi Bim mağazası tarafından paylaşıldı. Aktüel ürünler, bu hafta bol çeşitliliğiyle dikkat çekiyor. 30 Haziran Cuma günü itibariyle paylaşılan Bim aktüel ürünleri, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Bu ürünleri, diğer mağazalarda neredeyse 2 katı fiyata alabilecekken, Bim mağazasında bu kadar uygun fiyata ancak alabilirsiniz. Oldukça uygun fiyattan satışa çıkartılan ürünleri, birbirinden kaliteli ürünler. Ürünleri genel olarak incelediğimiz zaman, çeşitliliğin bol tutulduğunu görüyoruz. Fırsatlarla dolu olan bu aktüel ürünler, piyasanın bayağı altında fiyatlarla sizlerle.

BİM DEMEK FARKLILIK DEMEK

Bim mağazası aktüel ürünleri, oldukça uygun seviyede tutmuş. Birbirinden kaliteli  ve birbirinden uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Bim mağazası, Mini Buzdolabı ürünü en çok dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. Bim mağazasında 259,90 TL fiyatıyla satılmakta olan bu ürün, piyasa değerinin bayağı altında satılıyor. Fakir Blendir Seti'de ürünler arasında en çok dikkat çeken ürünlerden birisi. Fakir Blendir Seti'de, 119,00 TL ile oldukça makul bir seviyede satılmakta. Bim mağazası bu aktüel ürünleri oldukça uygun fiyattan satıyor. Bim aktüel ürünleri, bu hafta çeşitliliğe oldukça önem verdiğini tekrardan bizlere göstermiş.

HEM KALİTE HEM UYGUN

satışa çıkartılan ürünler arasında Bay Terlik 14.95 TL, Bayan Deri Ayakkabı 39.50 TL, Bayan Sandalet 19.90 TL, Lisanslı Erkek Çocuk Sandalet 14.90 TL, Havlu Pareo 19.90 TL, Spiral Hortum 27.90 TL, Balkon Kurutmalık 17.50 TL, Barbie Bebek 14.90 TL, 2'li Puzzle 9.90 TL, Katlanır Yer Sofrası 32.50 TL, Şeffaf Plastik Badyalar 4.90 TL, Eğitici Telefon 12.90 TL ve Güneş Enerjili Lamba ise 17.50 TL ile çok uygun fiyattan satılan ürünler arasında. Bim'de bu hafta satılan bu ürünler, hem kaliteli hem de oldukça uygun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.