3 puan daha yetecektir

3 puan daha yetecektir

Konya Anadolu Selçukluspor’da Menajer Mesut Erçetin kalan haftalarda alacakları 3 puanın ligde kalmak adına yeterli olacağını ifade etti. Erçetin, ikili averajda alt sıradaki takımlara karşı iyi olmalarının ciddi bir avantaj olduğunu dile getirdi.

Spor Toto 2. Lig’de 31. hafta maçları Pazar günü oynanacak. Temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor ise zorlu haftada sahasında Kartalspor ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarına Kayacık Spor Tesisleri’nde devam eden yeşil beyazlılarda İlker Erdem yönetimindeki antrenmana tüm oyuncular katılırken, Abdülkerim Bardakçı takımdan ayrı olarak çalıştı. Yaklaşık olarak 1 saat 30 dakika  süren antrenman açma germe hareketleri ile son buldu.

“1 PUAN  OLDUKÇA ÖNEMLİ”

Anadolu Selçukluspor menajeri Mesut Erçetin oldukça önemli Çankırıspor maçından 1 puan ile ayrılmalarının önemini giderek daha çok anladıklarını belirterek, “Çankırıspor maçında aldığımız puanın değerini giderek daha çok anlıyoruz. Maçın hemen ardından yaptığımız değerlendirmede biraz maçında heyecanı ile memnun kalmamıştık. Ancak süre geçtikçe bu 1 puanın önemini daha çok idrak ettik. Rakiplerimizin de aldığı sonuçlar ardından 1 puanın önemi daha da arttı. Tabi 3 puan alsak ligi noktalayabilirdik ama 1 puanda oldukça iyi deplasmanda.” dedi.  

“KAZANIP LİGİ NOKTALARIZ”

Kartalspor maçından 3 puan alarak ligi noktalamayı planladıklarını belirten Erçetin, “İç saha avantajımızı kullanarak bu hafta oynayacağımız maçı kazanmak istiyoruz. Kartalspor maçını Konya Atatürk Stadyumu’nda oynayacağız. İnşallah istediğimiz sonucu alacağız. Bunun mücadelesi içerisindeyiz. Bu maçı alırsak bizim adımıza lig büyük oranda sona ermiş olur. İnşallah istediğimizi alacağız hafta sonunda.” şeklinde konuştu.  

“İKİLİ AVERAJDA ÖNDEYİZ”

Son olarak kalan haftaları değerlendiren Menajer Erçetin, şunları söyledi; “Kartal maçı bizim için oldukça kritik bir maç. Bu maçtan alacağımız sonuç. Çok önemli. Rakiplerimiz kendi aralarında oynayacaklar daha. Bize bir galibiyet daha yeter diye düşünüyorum. İkili averaj noktasında da rakiplerimize göre avantajlıyız. Matematiksel olarak da kalan maçlarda 3 mağlubiyet almamız rakiplerimiz ise 3 maçı da kazanmaları lazım. Zor ama futbolda imkansız diye bir şey yok. O yüzden bir galibiyet daha elde edip bu işi noktalamak istiyoruz.”  

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.