3 isim göz kamaştırıyor

3 isim göz kamaştırıyor

Anadolu Selçukspor'da 2.Lig Milli Takım karmasına çağrılan Özkan Taştemur, Arif Demir ve Maksut Taşkıran, gösterdiği performansla Aykut Kocaman'a göz kırpıyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta Konya'yı temsil eden Anadolu Selçukspor, pilot takım özelliğiyle tüm Türkiye'ye örnek olmaya devam ediyor. Atiker Konyaspor'un pilot takımı olan Anadolu Selçukspor, her sezon Anadolu Kartalı'na en az 2 futbolcu kazandırarak büyük alkış topluyor. Bu sezon Anadolu Selçukspor'un kadrosuna kattığı isimlerden olan Özkan Taştemur, Maksut Taşkıran geçen sezon kadrosuna kattığı Arif Demir gösterdiği performansla büyük beğeni topladı. A Milli Takım'ın 2.Lig karmasına devat edilen genç futbolcular gösterdiği performansla Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman'a göz kırpıyor. Gelecek vaat eden isimlerin Atiker Konyaspor'un yeni sezon öncesi gerçekleştireceği kampa davet edilmesi bekleniyor.

1278 DAKİKA SAHADA KALDI

Anadolu Selçukspor'un geçtiğimiz sezon Fransız takımı Nancy'den kadrosuna kattığı Arif Demir bu sezon gösterdiği performansla göz doldurdu. Geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan genç futbolcu bu sezon bek mevkiisinde yaşanan sakatlıkları iyi değerlendiren Arif Demir, 16 maçta forma giydi. Genç futbolcu 1278 dakika sahada kaldı.

EN ÇOK SÜRE ALAN İSİM

Atiker Konyaspor yaz transfer döneminde Spor Toto 2.Lig takımı olan Kocaeli Birlikspor'dan kadrosuna kattığı ve Anadolu Selçukspor'a kiralık olarak gönderdiği Maksut Taşkıran bu sezon takımda en çok süre alan isim oldu. Ortasahanın dinamosu olan Maksut, bu sezon 33 maça çıkarken  2 bin 712 dakika sahada kaldı. Maksut gösterdiği performansla Milli Takım 2.Lig karmasına davet edildi.

ÖZKAN YENİDEN MİLLİ

Anadolu Selçukspor'da bu sezon en çok kırmızı kart gören isim olan Özkan Taştemur ise Milli Takım'ın 2.Lig karmasına çağrılan futbolcular arasında yer aldı. Daha önce U-21 Milli Takımı'na da çağrılan genç futbolcu bu sezon 22 maça çıktı. Özkan Taştemur gösterdiği performansla Abdullah Ercan'ın gözüne girmeyi başardı.

HAZIRLIK MAÇLARI YAPACAK

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takım antrenörleri gözetiminde 18-19 Nisan tarihlerinde Antalya'da hazırlık maçları yapacak Spor Toto 2 ve 3. Lig karmalarına seçilen futbolcuların kampı başladı. Milli Takım antrenörleri ve TFF bölge antrenörlerinin sezon başından bu yana bu liglerde izlediği maçlar sonucunda belirlenen isimlerin yer aldığı karşılaşmalar ile Milli Takımlar oyuncu havuzunun genişletilmesi hedefleniyor.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.